Lifestyle

Lidérces alakot látott a nő a biztonsági kamerán, lefagyott a rémülettől

A hölgy olyannyira kétségbeesett, hogy rögtön papot hívott. A biztonsági kamerán látható különös, sötét árny a környékbelieket is kiborította.

Szellem az ajtó előtt

Általában megnyugtatja az embert, ha egy biztonsági kamera is pásztázza az otthonát. Egyrészt azért, mert a felvevőgép folyamatosan pásztázza az utcát, így a tulajdonos mindent láthat, ami a háza tájékán történik, másrészt biztonságérzetet kelt már csak azért is, mert - legalábbis ez a képzet él bennünk - segítségével könnyedén kiszűrhetjük azokat a kétes alakokat, akik esetleg az ajtónk közelében ólálkodnak. Arra azonban legmerészebb álmainkban sem gondolunk, hogy esetleg egyszer egy természetfeletti jelenséget örökít meg a kameránk. A berendezést nyilván nem abból a célból hozták létre, hogy az üres, eseménytelen órákban paranormális jelenségeket örökítsen meg, ráadásul ha egy ilyen esemény a mi orrunk előtt történik, természetes, hogy hatalmába kerít a kétségbeesés és a páni félelem.

A skóciai Glasgowban most egy gyanútlan hölgy tapasztalt valami nagyon hasonlót. Maxine Hughes kétszer is megpillantott a biztonsági kameráján keresztül egy sötét, árnyszerű alakot, ami annyira megrémítette, hogy rögtön egy helyi paphoz folyamodott segítségért - számolt be róla az Indy100. A szellemészlelésre egy baljós júliusi éjszakán került sor, és Maxine nyilatkozata szerint nem is ő maga, hanem a szerelme szúrta ki a rejtélyes figurát. Az észlelés nemcsak a ház úrnőjét, de a környékbelieket is megrémítette.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori még nem fejeződött be!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is álmodoztál már tökéletes, hófehér mosolyról, melyre rengeteg házi praktikát találhatunk az interneten. De vajon mind biztonságos?
Lifestyle
A kutyái már lefekvéskor nyugtalanok voltak, de ő nem vett róla tudomást. Csak másnap reggel derült ki, hogy miért viselkedtek furán az ebek.
Lifestyle
Nem kell többet a kertet ellepő kártevőktől tartanod, ha ezt az olcsó, két összetevős "csodasprayt" használod a növényeiden.