Neked mi az életszámod? Megmutatjuk, hogy mit olvashatsz ki belőle

Az életed nem a véletlen műve, így születésed pillanata is elképesztő dolgokat árul el személyiségedről, vagy éppen a sorsodról. Számold ki, hogy neked mi az életszámod, mi pedig elárulunk rólad néhány meglepő dolgot!

Így számolhatod ki

Midössze egy egyszerű matematikai számítást kell elvégezned ahhoz, hogy megtudd, hogy vajon neked mi az életszámod. Ez a számjegy megmutatja azt, hogy mi a sorsod, milyen vagy valójában és, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézned a jövőben. Lássuk, hogy neked mit jósol a számmisztika! Íme a számítás:

Add össze a születési dátumod számjegyeit pl.: 1988.10.11 --> 1+9+8+8+1+0+1+1=29

Majd addig add össze, amíg egyjegyű számot nem kapsz! 2+9= 11 --> 1+1=2 --> ez lesz ebben az esetben az életszám.

1

Az 1-es a kreativitás, a feltalálás és a magabiztosság számjegye. Azok az emberek, akik ezt a számot viselik életük során, roppant sikeresek lesznek egy-egy szakterületen, így érdemes sokat tanulnia ahhoz, hogy a legjobb lehessen. Mindig tudja, hogy mit akar, semmi sem tántoríthatja el a céljaitól. A törtetés a vérében van.

2

Akik a 2-est választották életszámnak, azoknak a sorsa az érzelmeiken múlik. A 2-es igazán szenzitív típus, aki fél megmutatni a valós arcát, ezért sokszor elcsúszik a különleges lehetőségektől. Néha vedd elő a valódi éned ahhoz, hogy meg tudjanak téged kedvelni, becsülni és tiszteljenek őszinteséged miatt. Kiváló családanya/apa lesz belőled, aki igazi szeretetben neveli fel gyermekeit.

3

A 3-as a szerencse száma, így ha neked ez jött ki, akkor hidd el, hogy szinte minden az öledbe fog hullani. Igazi mázlista vagy, aki a nehézségeket is játszi könnyedséggel birkózza le. Te tipikusan az a személy vagy, aki megkapja elsőre azt az állást, amit kinézett, megemelik a fizetésed első szóra, véletlen belebotlasz életed szerelmébe, mi több a hibáidból is szerencsésen jössz ki.

Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!