Lifestyle

Szalvétára írt üzenetet a lány a repülőn előtte ülő helyes srácnak: a fiú válasza letarolja a világot - Videó

Máris közel hárommillió nézője van a Tik-Tokon a lány videójának, amiben nem mindennapi bátorságáról számolt be a világnak.

Fedélzet

Repülővel indult az útjára a Natalie nevű fiatal nő, aki a gép fedélzetén máris egy hatalmas meglepetésben volt része - írja a TWN.hu. Nem tudta nem észrevenni azt a fickót, akit a sors épp az előtte található székre ültetett le. Nati nem is sokat hezitált, mint ahogyan azt a nem mindennapi találkozásról szóló videójában is elárulta, azonnal tettekre szánta el magát. "Egy nagyon édes srác ül előttem a repülőn, úgy döntöttem, felhívom magamra a figyelmet" - közölte a világgal, majd az is kiderült, a repülőgépen kapott szalvétára egy tollal írta fel az üzenetét, amit óvatosan előre csúsztatott a srácnak: "Ha szingli vagy és érdeklődő, akkor írj nekem. Natalie" - szólt a telefonszámával megspékelt üzenet. Nemsokára váratlan dolog történt.

Fotó: TikTok/nataliebonbon

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!