Lifestyle

Szabad a préda - A világ 10 leggazdagabb egyedülálló és szívdöglesztő pasija

Kedves Hölgyek, figyelem! Összegyűjtöttük azokat a milliárdos sármőröket, akik szerencsénkre, egyelőre egyedülállóak, így csak arra várnak, hogy meghódítsuk a szívüket. Csupán el kell döntenünk, hogy melyik tetszik. Válogatásra fel!

10. Jack Dorsey

Mire jó a technológia? Arra, hogy meggazdagodj belőle. Dorsey jelenleg az egyik legfiatalabb ügyvezető a Silicon Vally nevű vállalatnál. Így harminchat évesen már 1,1 milliárd dollár van a bankszámláján. És ez még csak a kezdet.

9. Jim Breyer

Szintén a Facebook hozta meg neki a sikert. Ötvenegy éves korára három gyermekkel büszkélkedhet, de felességgel egyel sem, pedig 1,2 milliárd dollárja igencsak csábító lehet egyes nők számára.

8. Peter Thiel

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A Facebook többeknek is szerencsét hozott, és közöttük van a negyvenöt éves Peter is. 1,6 milliárdos vagyonával és San Francisco-i rezidenciájával nem értjük miért nem csapott még le rá senki.

7. Nicolas Berggruen

A hotelekben megszálló milliárdos egész álló nap csak a munkájával foglalkozik. Lehet, hogy ezért nincs még senkije ötvenegy éves korára? Valószínűleg 2 milliárdja feledteti vele a magányt.

6. Eduardo Saverin

A harmincegy éves brazil milliárdos a Facebook által szerezte 2,2 milliárdos vagyonát. Élvezi jelenlegi munkáját, és szereti jelenlegi lakhelyét, úgyhogy kénytelenek leszünk mi költözni.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Kíváncsi vagy a személyiséged legmélyebb rétegeire? Ez az egyszerű teszt többet mond el rólad, mint gondolnád.
Sztárok
Sanna Marint általában hivatalos, elegáns és visszafogott szettekben láthatjuk csak munkájából és pozíciójából kifolyólag, most azonban fehér estélyit öltött magára, amiben úgy tündökölt, akár egy...
Utazás
Lehet, hogy korábban már találkoztál ezzel a bejegyzéssel, azonban számos platformon újra megosztották azt a két képet, ami 35 év különbséggel készült.