Lifestyle

Zseniális trükk, amire sosem gondoltál volna: Így soha nem fogják ellopni az értékeidet a strandon

Te is mindig aggódsz, hogy mi történik a cuccaiddal, miközben éppen a vízben pancsolsz? Ezzel a pofon egyszerű, ám annál trükkösebb megoldással ezen már nem kell többé aggódnod.

Bombabiztos széf

Egyszer egy magyar humorista "lélektani széfnek" nevezte az értékek törölközővel történő letakarását, ami valljuk be, a legkifejezőbb leírás erre. Mi, emberek, tényleg azt gondoljuk, hogy majd egy törölköző fogja megállítani a rablót, aki a telefonunkra és a pénzünkre pályázik? A nagy tömeg miatt azonban valahogy muszáj védenünk az értékeinket, hiszen egy szempillantás alatt bárki kikaphatja a tárcánkat a táskánkból.

Van azonban a törölközőnél egy sokkal kreatívabb és annál biztosabb módszer a rosszakarók távoltartására és az értékeink megőrzésére. Nem kell hozzá más, csak egy (tiszta) pelenka. Nincs más dolgod, mint a pelenkába becsomagolni a telefonodat, kulcsodat, pénztárcádat és az apróbb értéktárgyaidat, majd miután összehajtottad a pelenkát, akár még elől is hagyhatod. Ki lenne az az őrült, aki nekiállna turkálni egy potenciálisan piszkos pelenkában?

strand pelenka értékek

Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Halle Berry az ötödik X-en túl is kitűnően érzi magát a bőrében, amit nem csodálunk, hiszen fantasztikus formában van. A gyönyörű színésznő nemrég anyaszült meztelenül lőtt magáról néhány fotót,...
Bed&Love
Egy rosszul sikerült ismerkedős sztori vezetett a nő felismeréshez, amit egy őszinte videóban tárt a nagyvilág elé.
Egészség
Manapság már rengeteg tájékoztató jellegű írással találkozhatunk a különböző evészavarokat illetően, ezek viszont nagyrészt az anorexiára, illetve a bulimiára koncentrálódnak. De tudtad, hogy akad...