Lifestyle

Már ma kezdj el spórolni: 5 tipp, ami nem fog fájni

Egyre nagyobb teret hódít a zero waste, nem véletlenül. Tudatos hozzáállással és újrahasznosítással nemcsak a környezetet kíméled, de rengeteget spórolhatsz is vele.

Egy háztartásban, legyen akármekkora is, rengeteg holmi, elhasználódott ruhák, és persze háztartási hulladék is van. Ezek többségét általában kihajítjuk, holott könnyen lehet, hogy simán újrahasznosíthatóak lennének.

Zero waste, maximális újrahasznosítás

Minden apró tett számít, nemcsak a környezet, de a pénztárcád érdekében is. Pont itt az ideje felhagyni a pazarlással, és kis odafigyeléssel te is sokkal tudatosabban élhetsz. Nem kell azonnal drasztikus lépésekre szánnod magad, ha nem szeretnéd, de ha néhány tippet kipróbálsz, látni fogod, hogy a zero waste életmódnak számtalan előnye van.

Facebook csoportok – Rengeteg zero waste csoport van már a közösségi oldalakon, ahol a tagok ingyen ajánlják fel felesleges, megmaradt, használaton kívüli tárgyaikat, néha ételt vagy ruhát is. Ha neked is vannak olyan dolgaid, amiknek más még hasznát tudná venni, passzold el egy csoportban!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak olyan információkhoz jut, amiket pénzre válthat. Napi horoszkóp!
Sztárok
Annak idején, amikor a pár szerelme még csak kibontakozóban volt egyetemi éveik alatt, bizony más nők is szemet vetettek a trónörökösre, és megpróbálták elcsábítani Vilmost - nos, Katalin ezt már...