Lifestyle

Meglátta a vőlegény, mit tesz az anyósa, azonnal lemondta az esküvőt

Fergeteges volt már a hangulat, a menyasszony családja különösen jól érezte magát látszólag, és eljött a pont, amikor a férj rájött: ez így nem fog menni.

Szerelem

Nem mindennapi okok miatt hiúsult meg egy esküvő az észak-indiai Uttar Pradesh államban - írja az APN News indiai hírcsatorna beszámolójára hivatkozva egy cikkében a Naphire.hu. A cikkük szerint a vőlegény azért mondta le a saját esküvőjét, mert kellemetlenül érezte magát leendő felesége és annak családja viselkedése miatt. "A férfi családja is támogatóan lépett fel, ők is úgy érzik, a menyasszony és az édesanyja is “mocskosul viselkedtek” az esküvői szertartás alatt" - írja a lap. Az is kiderült, mi történt, ami amajdnem megházasodó férfinél végleg betette a kaput!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Te tudod, pontosan mennyi idő után érdemes lecserélned a párnáidat? Meg fog lepni a válasz!
Lifestyle
Nem könnyű feladat megszabadulni a makacs hasi zsírtól, azonban van egy egyszerű módja annak, hogy felgyorsítsuk a folyamatot és akár néhány nap alatt változást tapasztaljunk.
Sztárok
Tóth Gabi nem tagadta, hogy nagyon nehéz volt Krausz Gábort a helyes irányba terelnie. Előkerült az exe múltja is a beszélgetés során.