Ezek a legegyértelműbb jelek - Innen tudhatod, hogy rontás van rajtad

Ezekre figyelj.

Mi az a rontás?

A spiritiszta.hu szerint a rontás olyan energia, aminek a célja a másik ember életének megnehezítése, tönkretétele. Egyfajta mágikus támadásként kell gondolni rá, ami arra a feltételezésre épül, hogy mivel minden élőlény egy közös erőből táplálkozik, könnyű őket irányítani – már annak, aki ért hozzá. És tévedés ne essék, sokan értenek hozzá! Csupán közkeletű tévhit, hogy kizárólag boszorkányok és varázslók lehetnek képesek rontást "szórni"! Nagyon körültekintőnek kell lenni, főleg úgy, hogy általában olyantól jönnek az ártások, akiket ismerünk. Nézzük a rontás 7 félreérthetetlen jelét!

1. Rosszul aszol

A rontás első és legnyilvánvalóbb jele a nyugtalan éjszakák sora. Ha azt tapasztalod, hogy az utóbbi időben egyre többször gyötörnek rémálmok és állandóan felébredsz, akkor joggal gyanakodhatsz, hogy valaki ártani akar neked.

2. Fáradékony vagy

A rontás kiszívja az erejét annak, akire rászórták: a fáradékonyság, erőtlenség és az energia teljes hiánya félreérhetetlenül jelzi, hogy a vesztedre törnek.

3. A szeretteidet szerencsétlenség éri

Ha a szeretteid, illetve azok, akik közel állnak hozzád, egyre több negatív történést tapasztalnak, akkor sürgősen el kell gondolkoznod. Sajnos a rontások nem mindig csak azt a személyt érintik, akikre rászórták őket, hanem azokat is, akik fontosak számára. Ha jobban belegondolsz, nem ismeretlen taktika ez: az ellenség mindig a "környezetet" gyengíti meg először.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!