Lifestyle

Egy 37 éves ügyvédnőről beszél most mindenki - Virginia Raggi lett Róma első női főpolgármestere

Csak öt éve kezdett politikával foglalkozni, most mégis őt választották meg Róma főpolgármesterének. A 37 éves Virginia Raggi az ellenzéki 5 Csillag Mozgalom (M5S) jelöltje volt, és a szavazatok 67%-át kapta meg. További részletek a cikkben!

Egy új időszak kezdődik

Róma első női főpolgármestere lett a 37 éves ügyvédnő, Virginia Raggi, aki a vasárnapi helyhatósági választás második fordulóján győzedelmeskedett. A szavazatok 67 százalékát kapta meg, vetélytársa, a kormánykoalíciót irányító balközép Demokrata Párt (PD) politikusa, Roberto Giachetti a római voksok 33 százalékát szerezte meg - olvasható az MTI összefoglalójában.

“Egy új időszak kezdődik velünk” – mondta a 37 éves ügyvédnő. “Azon fogunk dolgozni, hogy a törvényesség és az átláthatóság visszatérjen a város intézményeibe.”

Lapozz a folytatásért!

Fotó: bloomberg.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...