Bevált pszichológiai trükkök, hogy megkapd, amit akarsz

Minden megszerezhető, ha elég ügyes vagy.

Így kaphatod meg, amit akarsz

Sajnos nem olyan világban élünk, ahol mindent megkapunk, amit csak akarunk. Néha kicsit rá kell segíteni a pozitív folyamatok elindulására, be kell indítani azokat a fogaskerekeket, amelyek felénk gördítik a vágyott személyt, tárgyat, elismerést stb. Mutatunk néhány pszichológiai trükköt, amelyek használatával pontosan az fog történni, amit elterveztünk.

1. Siettesd!

Ha siettetünk valakit, egy olyan kényszerhelyzetet teremtünk számára, amiben kényelmetlenül érzi magát és minél hamarabb szabadulni akar belőle. Hogy utóbbi megvalósuljon, kénytelen gyorsan dönteni, és mint ilyen, az egyszerűbbet választja, vagyis rááll arra, amit mi akarunk.

2. Keverd a tényeket és a személyes véleményedet!

Egy jó manipulátor dolga, hogy olyan illúzióba ringassa a másikat, amelyben az áldozata nem tudja meg, hogy éppen irányítják. Ha meg akarunk győzni valakit valamiről, fűzzük bele a konkrét tények közé a személyes véleményünket, de úgy, hogy ez a másik számára ne legyen nyilvánvaló. Azt fogja hinni, hogy tőlünk teljesen független okok miatt történnek úgy a dolgok, ahogy.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gif: giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!