Lifestyle

30 perces villámedzés, avagy minden, amit a Power Plate-ről tudnod kell

Biztosan veled is előfordult már, hogy úgy érezted, túl sok terhet ró rád egy-egy edzés, az eredményt pedig egyszerűen nem tapasztalod olyan gyorsan, mint ahogy szeretnéd. A Power Plate újgenerációs techlonógia, amely ezekre a problémákra kínál megoldást.

Az Oxygen Naphegyen most megtapasztalhatod a legkorszerűbb edzésformát. Póta Balázs, Power Plate szakértő segít kialakítani a számodra optimális edzéstervet, amit a Power Plate-n elvégezhetsz.

Feszesebb test, tónusosabb alak

Képzeld el, hogy egy olyan hatékony fitnesz gépen végezheted el edzésedet, amely az izomrostoknak egyszer 98%-át képes megdolgoztatni. A vibrációs tréningnek köszönhetően kiváló utóégető hatást fejt ki, így az edzéseket követően az egész tested feszesebb, alakod pedig tónusosabb lesz. Hogy hogyan?

Ha egyszerűen csak ráállunk a Power Plate gépre, egy fél órás edzés alatt 900-1000 izomösszehúzódást fog kiváltani! Az idő töredéke alatt maximális kalóriaégetést produkálhatunk, mindezt a hagyományos edzések töredék ideje alatt. A teljes testedzés során nem csak formásodni lehet, a masszázs segíti a cellulittal való megküzdést, javítja a keringést, a gyakorlatsor pedig javítja az egyensúlyérzéket és erősít is.

Power Plate edzés Oxygen Wellness Naphegy

Mivel a gépen funkcionális, azaz saját testsúlyos edzést végzünk, így a mélyizmokat is jobban meg tudod dolgoztatni. Ez hasznos lehet a hétköznapi életben is. Mivel egy rendkívül sokoldalú és számos jótékony hatással rendelkező technológiáról van szó, ajánljuk azoknak, akik szülés után szeretnének visszarázódni legjobb formájukba, idősebb korosztálynak is, azonban élsportolók is gyakran választják a Power Plate edzéseket kiegészítésként.

Szívből ajánlom mindenkinek - Blanka 33 éves

“Úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt az edzésformát, mert nagyon sokat hallottam róla és kíváncsivá tett. Egy nagyon kedves tréner fogadott, így az első pillanattól kezdve minden félelmem elszállt, alig vártam, hogy elkezdődjön az edzés. Megismerkedtem a vibráció jótékony hatásaival, eleinte furcsa volt, de gyorsan hozzászoktam és egyből éreztem, hogy ez a fajta mozgás más, mint amit eddig próbáltam és csináltam. Dinamikus nyújtásokkal kezdtünk, ami nagyon tetszett, utána mobilizáltunk és stabilizáltunk, majd elkezdtük a gyakorlatokat. 30 másodpercenként váltogattuk ezeket, az edzésünket pedig 3 részre bontottuk: a felsőtestet, a törzset és az alsótestet is jól átmozgattuk.

Hozd ki magadból a maximumot!

Jelentkezz most az Oxygen Naphegyen Power Plate edzésre Póta Balázshoz! Időpontfoglalás: [email protected]

Nagyon elfáradtam és sokkal intenzívebbnek éreztem ezt a fél órát, mint amikor a teremben egyedül edzek másfél órán keresztül. Az edzés végén járt egy kis masszázs, amit a gép csinált és lenyújtottunk rendesen. Az edzés után 2 napig izomlázam volt és úgy döntöttem, hogy heti kétszer belevágok a Power Plate tréningekbe. Egy hónap után a testem nagy változásokon ment át, a fogyás is észrevehető, de ami a leglátványosabb volt, hogy sokkal tónusosabbak és feszesebbek lettek az izmaim. Szívből ajánlom mindenkinek és nagyon örülök, hogy kipróbáltam és az életem része lett a Power Plate edzés.” – mondta a Power Plate edzésről Blanka, aki 33 évesen, friss anyukaként kezdte el a tréninget.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?