Beszóltak a nőnek, amiért plus size-ként tökéletes testű pasihoz ment hozzá

Visszavágott a kritikára.

"Nem hiszem el, hogy te egy ilyen pasit találtál magadnak"

Jenna Kutcher alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy milyen üzenetet kapott egyik nap egy ismeretlentől. A 29 éves fényképész Instagram-oldalán a pozitív testképet hirdeti és bátorítja, inspirálja a követőit, hogy fogadják el magukat úgy, ahogy vannak. A rajongói imádják őt optimizmusáért és motiváló fotóiért, de egyszer valaki keményen beszólt neki azzal kapcsolatban, hogy "plus size" létére hogyan köthetett ki egy olyan sármos és izmos testű pasi mellett, mint amilyen a férje, a 31 éves Drew Kutcher, akit a közösségi médiában csak "Mr. Hat Kockaként" becéznek.

"Sokkal több vagyok, mint a testem"

Az alábbi közös képükhöz a következőt írta: "Egyszer valakitől kaptam egy üzenetet, amiben azt írta, nem érti, hogy tudtam én egy ilyen jó pasit szerezni magamnak. Őszinte leszek, elképedtem. A testemmel kapcsolatos önbizalomhiányomnak mindig is része volt, hogy Drew-hoz mentem hozzá. Olyan gondolatok cikáztak a fejemben, hogy nem érdemlem meg őt, mivel nem vagyok vékony. Ez a férfi azonban az elmúlt 10 évben állandóan emlékeztetett rá, hogy gyönyörű vagyok... És igen, összeér a combom, nagy a karom és a fenekem, de ezeknél sokkal több van, ami miatt szeret engem a férjem... Sokkal több vagyok, mint a testem, ahogy ő is sokkal több hat kockánál".

"A legnagyobb félelmünk, hogy nem vagyunk elegek"

A csinos fiatal nő korábban azt mondta, szerinte nőként az embernek az a legnagyobb félelme, hogy egyszerűen csak nem elég. Hozzátette, számára Drew a legjobb pasi a világon, és igen, még ma is nehéz néha a felesége lenni egy olyan embernek, aki ennyire jól néz ki.

Pozitív visszajelzések

Jenna inspiráló posztja egyébként több tízezreket megmozgatott, és rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott. Valaki azt írta neki: "Csodás vagy, és nem gondolom, hogy a partnered jobban néz ki nálad", míg egy másik követő így fogalmazott: "Drew nagyon szerencsés, hogy veled lehet. Imádnivalóak vagytok. Ne hallgass az utálkozókra! Legyél büszke a testedre".

Oldalak

Szólj hozzá Te is!