A napi mosoly-szükségleted érdekében mindenképp nézd meg ezt a pingvines videót!

Akár rosszul is elsülhetett volna a dolog, de végül szerencsére minden jól alakult. Ez a videó biztosan téged is megmosolyogtat majd, semmiképp se hagyd ki!

Egy pingvin fakasztja mosolyra most a világot

Néhány évvel ezelőtt készült a felvétel, de csak pár napja indult világhódító útjára az a TikTokon közzétett videó, amely egy pingvin menekülését örökítette meg egy leszakadó jégtábláról – szúrta ki a hirado.hu. Először talán ijesztőnek hangozhat a sztori, de szerencsére végül minden jóra fordult. Ráadásul a pingvinek remekül úsznak, tehát amúgy sem valószínű, hogy a kis állat elsodródott volna társaitól, legfeljebb egy jéghideg fürdőtől mentette meg magát.

A Derik Munson által megörökített, akciófilmjelenetnek is beillő menekülésről készült videó feltöltése óta, cikkünk megjelenésekor majdnem 140 millió megtekintésnél jár. Nem is szeretnénk túl sokat spoilerezni, az egész felvétel amúgy is csak pár másodperces, de ez a hossz is éppen elég ahhoz, hogy a végére fülig érjen a szánk. Annyit még érdemes tudni, hogy a videó készítője és feltöltője egy kommentekben mindenkit megnyugtatott, hogy az eset nem a globális felmelegedés hatására történt, hanem egy jégtörő hajónak köszönhetően, amin ő is utazott.


A mi kedvenc részünk minden kétséget kizáróan a videó legvége, amikor a pingvinek hason csúszva közelednek egymás felé.

76 év után ért célba egy amerikai katona levele, amit az édesanyjának küldött a német frontról a második világháború alatt. Bár ma már sem a feladó, sem a címzett nincs az élők között, a küldeménynek hála a férfi özvegye egy kis időre úgy érezte, mintha visszakapta volna a férjét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak