Pezsgőfürdő a hóesésben! Ez a legjobb téli program, amit csak el tudunk képzelni!

Te is azok közé tartozol, akik a téli hóesésben csak a latyakot, a hidegben pedig csak a bezártságot látják? Nem csodálkozunk rajta, ha ilyenkor Te sem szívesen mozdulsz ki otthonról. Ha viszont unod már a könyveket és kívülről fújod a négy fal között látott sorozatokat, akkor most mutatunk egy olyan programot, amit télen sem fogsz megunni! A pezsgőfürdőzés ugyanis amellett, hogy remek szórakozás, a hűvös téli napokon is jótékonyan hat szervezetükre. Mondjuk is, miért!

Előzd meg a náthát és az influenzát jakuzzival!

Ha télen használjuk a jakuzzit, a forró vízben a szervezetünkből méreganyagok távoznak. Így, ha a meghűlés első jeleit véled felfedezni magadon, csak merülj el egy kb. 40 °C-os masszázsmedencében, és tölts el benne egy kellemes félórát. Ezzel amellett, hogy tökéletesen ellazulhatsz, az egészségedért is tehetsz, hiszen a jakuzzizás egyik fontos eleme a folyadék visszapótlása, amivel elősegítheted a meghűlés kialakulásának visszafordítását.

Maradj formában télen is!

Teljesen érthető, ha az ember a hideg napokon szíve szerint egész nap a jó meleg takaró alatt maradna, nem pedig az edzőteremben vagy a parkban futná a köröket, hogy formában tartsa magát. A kellemes meleg masszázsmedence azonban még ennél is sokkal többet nyújt! A jakuzziban ugyanis nem csak lazíthatsz, de megdolgoztathatod az összes izomcsoportodat is, sőt, akár speciális, kifejezetten vízben használtató súlyzókkal különböző gyakorlatokat is végezhetsz. A hidroterápia különösen jól működik, ha sokat tartózkodsz a hideg levegőn, vagy téli sportokat űzöl.

Romantika a hideg napokon

A masszázsmedencékkel kapcsolatban talán nem is kell meggyőzőbb érv annál, mint hogy nincs is jobb érzés összebújva élvezni a lágy habok simogatását, és romantikázni egy kicsit a kellemes melegben. Ebben a meghitt környezetben egy pohár finom pezsgő mellett párunkkal csak egymásra koncentrálva mélyíthetjük el a kapcsolatunkat.

Lazíts egyet a barátokkal

A téli buliknak mindig van egy különleges hangulata, ám ilyenkor sajnos érthető módon a legtöbbször zárt térbe szorulnak ezek az események. Viszont ha van otthon egy nagy méretű masszázsmedencéd, akkor bármikor hangulatos partyt adhatsz a barátaidnak, anélkül, hogy a négy fal közé kényszerülnétek. Ráadásul, ha a masszázsmedencéd kültéren helyezkedik el, a jó társaság és a jakuzzi egészségre gyakorolt kedvező hatásai mellett még a friss, tiszta levegőt is élvezhetitek.

Egy szó, mint száz... (x)

A legfontosabb persze végül mindig az, hogy jakuzzizás közben kikapcsolódhatunk, és jól érezhetjük magunkat. A masszázsmedence egy nagyobb befektetés ugyan, de nagyban hozzájárul boldogságunkhoz és jó közérzetünkhöz, ellazít és feltölt. Meggyőztünk?
Mindezek tudatában a SpaTrend bemutatótermei már a legújabb, 2017-es jakuzzi modellek fogadására készülnek! Éppen ezért a készleten lévő termékek most hatalmas kedvezményekkel vásárolhatók meg a SpaTrend év végi országos jakuzzi vásárán, ahol Te is biztosan megtalálod álmaid masszázsmedencéjét!

Oldalak