Lifestyle

A Pentagon jelentése szerint teherbe esett egy nő, miután találkozott a földönkívüliekkel

Egy gigantikus - körülbelül 1500 oldalas - dokumentumcsomagról van szó, melynek tartalmából a The Sun nevű brit bulvárlap mazsolázgatott.

Harmadik típusú találkozások és következményeik

Az Amerikai Egyesült Államok elsőszámú katonai hírszerző szervezete, a Védelmi Hírszerző Ügynökség (Defense Intelligence Agency – DIA) egy 1500 oldalra rúgó, hatalmas dokumentumcsomagot osztott meg a nyilvánossággal - nemrég ebből szemezgetett a The Sun nevű brit bulvárlap.

A Rendellenes akut és szubakut mezőhatások emberi és biológiai szövetekre című jelentés az "emberi megfigyelők rendellenes, fejlett űrtechnikai rendszerek által okozott sérüléseit" vizsgálja, tehát azt, hogy milyen egészségügyi következményekkel jártak a paranormális jelenségek egyes emberek esetében. A dokumentumban szerepel egy, az amerikai székhelyű, Kölcsönös UFO Hálózat (Mutual UFO Network – MUFON) nevű civil kutatóügynökség által készített "hasznos adatbázis", mely egyfajta katalógusa annak, hogy milyen biológiai hatásokat gyakorolt eddig az emberekre, amikor földönkívüliekkel találkoztak. Ebben szerepelnek "látszólagos elrablások", a telepátia és a teleportálás élményéről szóló, furcsa beszámolók, szexuális jellegű érintkezések, sőt még egy "megmagyarázhatatlan terhesség" is.

A lajstromban összesen öt olyan eset szerepel, amikor a harmadik típusú találkozás intim aktusban csúcsosodott ki, ezek egyike lehet az imént említett "megmagyarázhatatlan terhesség."

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.
Fashion&Beauty
Az évek során rengeteg új és kissé meglepő divattrendnek lehettünk már tanúi, a dupla derekú nadrágok pedig kétségtelenül közéjük tartoznak.
Fashion&Beauty
A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.