6 fontos dolog, ami megjósolja, meddig leszel együtt a szerelmeddel

A pszichológusok azt mondják, ezek árulkodnak.

Hosszú vagy rövid?

Nagyon egyszerűen meg lehet állapítani, nagyjából meddig fog tartani egy adott párkapcsolat - legalábbis a pszichológusok szerint. A szakemberek összeszedték a 6 legárulkodóbb jelet, amiből kiderülhet, rövid vagy hosszú távra tervez velünk a kedvesünk.

1. Hogyan kezelitek a stresszt

A mindennapjaink során rengeteg stresszes helyzettel nézünk szembe; van, amelyik egy kis idegeskedéssel megúszható, míg mások sokáig tépázzák az idegeinket. Mindkét esetben fontos, hogyan reagálunk, képesek vagyunk-e a partnerükkel együttműködni azért, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást. Mindegy, ki milyen személyiség, a lényeg, hogy erősítsétek, kiegészítsétek egymást, ne gyengítsétek - utóbbi esetben a pszichológusok szerint nem lesztek sokáig együtt.

2. Hogyan kértek a másiktól

Nem arra gondolunk, hogyan kéritek meg a másikat, adja oda nektek a mártást, hanem arra, hogyan kértek a szerelmetektől valami komoly dolgot. Akiknek a párkapcsolata ingatag lábakon áll és bármelyik pillanatban összeomolhat, a pszichológusok állítása szerint a következőt teszik: ha például úgy érzik, a kedvesük nem tölt velük elég időt, nem megkérik őket, hogy változtassanak ezen, hanem egyszerűen letámadják őket és panaszkodni kezdenek, hogy velük soha, senki nem foglalkozik.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gif: giphy.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!