Épp lánykérést tervezett a srác - sokkot kapott attól, kivel csalta meg a barátnője

Kész szerencse, hogy az eljegyzésre sosem került sor. A hűtlenkedő barátnő nem csupán szerelme hátába vágta a nagykést - ez önmagában is mérhetetlenül fájdalmas lehetett -, hanem meg is forgatta benne. Szívszaggató igaz történet következik.

Savanyú a szőlő, ha csapodár a szülő

Minden párkapcsolatban meghatározó pillanat, amikor szívünk választottját bemutatjuk a szüleinknek. Sokan még talán maguknak sem vallják be, de titkon a pokolba kívánják ezt a sokszor kellemetlen, ám kötelező rituálét, hiszen mindig megvan az esélye annak, hogy a nagy találkozás kínos feszengéssel, hűvös pillantásokkal, félszeg, őszintétlen mosollyal és barátságtalan gesztusokkal ér véget. Az emberek többsége legalábbis főként attól az eshetőségtől tart, hogy társát - adott esetben vőlegényét, menyasszonyát - ridegen fogadják majd a szülei. Abba azonban soha senki nem gondol bele, hogy mi történhet akkor, ha szerelme esetleg túlságosan szoros viszonyba kerül ellenkező nemű szülőjével.

Meghökkentő igaz történetről adott hírt nemrégiben a The Sun című bulvárlap: beszámolójuk szerint egy csalódott férfi a TikTokon jelentette be, hogy az a lány, akiről úgy hitte, ő lesz majd az igazi számára, egy családi kirándulás alkalmával a legocsmányabb módon árulta el őt. A barátnő ugyanis lefeküdt a férfi édesapjával. A helyzetet csak súlyosbítja a tény, hogy a hősszerelmes pasas már a lánykérést fontolgatta.

Csúnyán átejtette szerelmét a csapodár nő

Fotó: 123rf

Lapozz a sztori részleteiért!

Oldalak