Lifestyle

Csak ártasz vele: ezért ne tárold soha a parfümöt a fürdőszobában – Nagyon rosszat tesz a kedvenc illatodnak, ha ott van

Ha te is a fürdőszobában tárolod a kedvenc parfümjeidet, van egy rossz hírünk: óriási hibát követsz el.

Érdemes ügyelni a helyes tárolásra

A parfümöknek általában dizájnos és mutatós palackjuk van, nem csoda, hogy a legtöbben szeretik a kedvenceiket jól látható helyen tárolni. Praktikusság szempontjából magától értetődőnek tűnik, hogy a reggeli készülődés során, a napi szinten használt termékek – úgy mint a fogkefe, az arcápoló, a fésű és egyéb piperék – mellett a parfüm is könnyen megközelíthető helyen kell, hogy legyen, éppen ezért sokan a fürdőszobában helyezik el a csillogó-villogó üvegcséket. Ám annak érdekében, hogy minél tovább élvezhessük a kedvenc illatunkat, érdemes ügyelni arra, pontosan hol is tároljuk a parfümöket – a fürdőszoba ugyanis nagyon rossz megoldás. Galériánkban eláruljuk, mi ennek az oka:

A parfümök helyes tárolása kulcsfontosságú, ugyanis ha rossz helyre tesszük az üvegeket, az összetevők könnyen romlásnak indulhatnak, az illat pedig megváltozhat.
Kattints a további képekért!

Ismerősen cseng az Eau de Toilette felirat? Akkor most megtudod, mit jelez!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bonaparte Napóleon halála lassú és gyötrelmes volt, és a halál oka a mai napig kérdéseket vet fel.
Fashion&Beauty
Minden évszaknak megvannak a maga elengedhetetlen ruhadarabjai, ha pedig a leghidegebb hónapokról van szó, valószínűleg mindannyiunknak a télikabátok jutnak először az eszünkbe.
Fashion&Beauty
Gyakran elfelejtjük, hogy a héj nem csupán a gyümölcs védelmét szolgálja, hanem ugyanúgy felhasználhatjuk, akár a gyümölcshúst. De pontosan mire is?