Lifestyle

5 dolog, amit soha ne csinálj papírtörlővel! Könnyen kárt is okozhatsz

Jó dolog, ha van otthon papírtörlő, hiszen sokféleképpen felhasználható, és szinte bármit könnyen takaríthatunk vele – azonban nem árt tudni, hogy vannak olyan esetek, amikor kifejezetten árthatunk a használatával.

A háziasszonyok egyik kedvence

A papírtörlő szinte minden háztartásban megtalálható: ha bármikor takarítani kell, vagy gyorsan letörölni valamit, csak nyúlunk érte és használjuk a lakásunk bármely pontján. Ahogy sok egyéb más eszköz a lakásban, ez a tárgy is rendkívül sokoldalú, gyakorlatilag tényleg minden felület tisztítására alkalmas lehet, azonban nem szabad elfelejteni, hogy egyrészt nem túl környezetbarát, másrészt vannak olyan esetek, amikor pont, hogy nem javasolt a használata. Galériánkban eláruljuk, mik azok a dolgok, amikre nem ajánlott a papírtörlő alkalmazása:

Ne takarítsuk papírtörlővel az elektronikai eszközeink képernyőit! A törlő használatakor fellépő mikrokarcolások megakadályozása érdekében tv képernyő, laptop vagy telefon tisztításához válasszunk inkább mikroszálas vagy velúr kendőt.
Kattints a további képekért!

Kevesen tudják, de egy régi fogkefe nagyon jó szolgálatot tesz azután is, hogy már lecseréltük. Cikkünkben felsoroljuk, mennyi mindenben válhat hasznunkra!

Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?