Ezekből a jelekből tudhatod, hogy meglátogatott az őrangyalod

Mindenkinek van védőangyala, neked is. Lehet, hogy már meg is látogatott téged? 7 jele is van annak, hogy igen.

1. Megváltozik a hőmérséklet

Ha egyszer csak azt tapasztalod, hogy a szoba levegője hirtelen hidegebb vagy melegebb lesz, minden racionális ok nélkül, akkor a közeledben van a védőangyalod. Neki ugyanis megvan az a képessége, hogy lelassítsa vagy éppen felgyorsítsa a levegőmolekulák sebességét, aminek eredménye a hőmérsékleten fog meglátszódni.

2. Fantasztikus illatokat érzel

Előfordult már veled olyan, hogy a négy fal között, esetleg a szabadban voltál és valami hihetetlenül finom illat csapta meg az orrodat - bár nem tudtad megállapítani, honnan jön? Valószínűleg az őrangyalodtól származik az aroma, így jelzi, hogy meglátogatott téged. Lehet, hogy az illat emlékeztet is egy múltbeli élményedre, ezért tetszik annyira, igaz?

3. Mormoló hangokat hallasz

Bár ez alapvetően az őrültség jele lehetne, ebben a kontextusban jót jelent – vagyis azt, hogy az őrangyalod ellenőrizte, minden rendben-e veled. Légy büszke: míg te nyitott vagy az univerzum hangjaira, addig más emberek nem. Hallgasd meg, mit mondanak és ne légy rest úgy cselekedni, ahogy javasolják.

4. Színes fényeket látsz

Felvillanó fények, csillogás, árnyékok – mind-mind arra utalnak, hogy nem vagy egyedül. Ne ijedj meg tőlük, az angyalok nem fognak bántani téged, csak így, fények segítségével próbálnak elérni téged a saját bolygójukról.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gif: giphy.com

Oldalak

  • 1
  • 2