Ez a 8 ember online rendelt valamit, de valami egészen mást kapott, mint amire számított

Egyre kevesebben vagyunk a világon, akik ne jártunk volna pórul már ilyen módon. Persze ilyenkor majd felrobbanunk a dühtől, de mások történetét elnézve gyakran a nevetéstől sírunk.

Malőr

Az internetnek köszönhetően alapjaiban változtak meg az emberek vásárlási szokásai, a koronavírus-járványnak köszönhetően pedig olyanok is kipróbálták már ezt a módszert, akik korábban hevesen tiltakoztak ellene, sőt, kategórikusan elzárkóztak tőle. Azzal, hogy gyakorlatilag ma már közvetlenül a gyártóktól is beszerezhetünk bármit, természetesen mi, vásárlók jártunk jól, hiszen jóval olcsóban megúszunk egy-egy shoppingolást. De számos veszély leselkedik így ránk, hiszen ma már milliók élnek abból, hogy átverik a gyanútlan vásárlókat. Vagy nem küldik a megrendelt árut vagy nem olyan minőségben érkezik, ahogyan azt a hirdetés sugallta. Az ilyen történetekkel kapcsolatos képek mindig futótűzként terjednek a közösségi oldalakon, hiszen az emberi természetnek köszönhetően mások kárán hajlamosak vagyunk mindig jól szórakozni. A TWN.hu most egy ilyen összeállítást tett közzé - nehéz nevetés nélkül végignézni.

Kína gyakran felmerül az ilyen rendelésről szóló hírek kapcsán. Ez a hölgy is onnan rendelte meg az álomszép overalját, aztán megérkezett ez.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak