Az olvasás szerinted is szexi? Ezeket a pasikat elnézve biztosan

Az olvasás, az irodalom mindannyiunk hétköznapjainak része kellene, hogy legyen. Amellett, hogy a könyvektől rengeteget kaphatunk, egy olvasó nő vagy férfi elképesztően vonzó is tud lenni. Ezek a pasik is ezt támasztják alá.

Csak napi fél óra

„Nem lehet olyan életünk, hogy ne legyen napi fél óránk olvasni” – állítja Dragomán György író. Érdemes megfogadnunk a tanácsát, hiszen az olvasás elképesztő módon gazdagítja az életünket, a személyiségünket. Az irodalom – amellett, hogy segít egy kicsit abban, hogy kiszálljunk a napi mókuskerékből - bővíti a szókincsünket, fejleszti a képzelőerőnket és kitárja előttünk a világot.

Mindemellett egy olvasó nő vagy férfi hihetetlenül vonzó tud lenni – ugye megvan az a kép, amikor az elegáns francia nő egy kávé mellett, vörös rúzsban könyvet olvas egy kávézó teraszán? Vagy, amikor ugyanez a nő egy baráti vacsorán heves vitába bocsátkozik Rimbaud vagy éppen Proust művei kapcsán? Titkon egy kicsit mind ilyenek szeretnénk lenni.

Persze nem csak egy művelt, olvasó nő lehet vonzó – egy magányosan ücsörgő pasi, aki a világról teljesen megfeledkezve merül bele a könyvébe legalább olyan szex tud lenni, mint George Clooney vagy Brad Pitt legszebb fénykorában. Nem hiszed el? Győződj meg róla saját szemeddel.

Kattints a galériánkra.

Napszemüveg, fehér ing, könyv - ilyen egy minden szempontból szexi pasi.
Kattints a további képekért!

Lead fotó: 123rf.com

Oldalak