Jó a babának, jó a mamának, de még a Földnek is! Ilyen a tökéletes öko pelenka

A baba mindennapjaira igencsak rányomja a bélyegét, ha nem a megfelelő minőségű vagy méretű pelenkát választjuk számára. Baba és mama akkor érzi magát igazán jól, ha nem kell a nap minden egyes pillanatában azon aggódni, hogy kicsorog a pelenka tartalma. A pelenka kiválasztásánál a minőség is rendkívül fontos, hiszen a babáknak nagyon érzékeny a bőre, amire vigyázni kell. (x)

Válasszunk gondosan!

A pelenka sok bosszúságot okozhat. Ha nem jó a méret, ha a baba nem tud benne mozogni, ha szivárog, ha a ragasztószalag nem zár megfelelően, ha irritálja a kicsi bőrét. Láthatjuk, a pelenkával kapcsolatban sok-sok gond adódhat, ami nem csak a mamának és papának okoz bosszúságot, hanem a kis csöppségnek is, hiszen a kényelmetlen és minden szempontból rossz választású pelenka az egész napját megpecsételheti gyermekünknek. Minden szülő álma, hogy a babája mosolygós és elégedett legyen. Ezt pedig a megfelelő minőségű pelenka és törlőkendő kiválasztásával könnyen elérhetjük.

A Pingo márka

A Pingo öko pelenka egy rendkívül jó választás, amely nem csak a baba érzékeny bőrét tartja szem előtt, de környezetbarát tulajdonságokkal is rendelkezik. A pelenka lebomló anyagokból készül, így nem csak a babánk bőre lesz biztonságban, hanem a környezetünk is, hiszen nem szennyezzük azt.

A pelenka kialakításánál elsősorban környezettudatos szempontokat vettek figyelembe, így nincsenek benne olyan anyagok, amik károsan hathatnak a babára vagy a környezetre. Az öko pelusok nem tartalmaznak tartósítószereket, műanyagokat, illatszereket és klórt sem. A Pingo ökológiailag lebomló pelenkák magas nedvszívó képességgel rendelkeznek és nincsenek tele olyan vegyi anyagokkal, amik irritálhatják a baba bőrét.

Kényelmes viselet

A Pingo öko pelenka pontosan illeszkedik a babára, így a csúszás-mászás során sem kell attól tartanunk, hogy kifolyik a tartalma és a baba is kényelmesen, kedvére mozoghat benne. A hagyományos pelenkák sok esetben vastagok és nem csak a mozgás örömét veszik el a babáktól, ezzel szemben a Pingo öko pelenka könnyű, vékony és hihetetlenül puha anyagból készül.

A pelenkát Svájcban gyártják, méghozzá zöld, vagyis napenergiával. A pelenkaréteget FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból gyártják, míg a csomagolás újrahasznosított anyagokból és megújuló forrásokból készül. A környezettudatosság mellett a cég azt is fontosnak tartja, hogy a babák kényelmesen érezzék magukat a pelusban, így bőrük egészségének védelme is az elsődleges szempontok között szerepel.

Pingo öko eldobható pelenka

A Pingo öko eldobható pelenka örömeit már az újszülöttek (1,5-5 kg) is élvezhetik, hiszen számukra is kapható a termék kisebb és nagyobb kiszerelésben is. A Pingo öko pelenka mini változatot 2,3-6 kilogrammos babákra tervezték. Egy csomag 44 db pelenkát tartalmaz. Ebből a változatból is lehet válogatni a kisebb és nagyobb csomagajánlatok között. A midi jelzésű pelenkáknak a 3,4-9 kilogrammos babák örülhetnek, a Maxi méret a 4,7-18 kg-os babáknak, míg a Junior az 5,11-25 kg-os kicsiknek készültek. A Pingo öko pelenkák sorát pedig a Junior+6+ sora zárja, amit a 15-30 kg-os gyerekekre adhatunk.

Pingo öko törlőkendő

A Pingo öko törlőkendő szintén egy környezettudatos termék, hiszen szintén egy ökológiailag lebomló termékről van szó. A törlőkendő egy popsitörlő, ami az érzékenybőrű babák számára is tökéletes. Az öko törlőkendő nem tartalmaz parfümöt, parabént, festékeket és PEG emulgeálószereket, amely tulajdonságok nem csak a gyermeket, de a környezetet is védelmezik és óvják. Az FSC tanúsítvánnyal rendelkező terméket Aloe vera kivonattal varázsolták még vonzóbbá, amely gyógynövény nagyon hasznos bőrvédő és bőrtápláló anyagokat tartalmaz.

A webáruházban a Pingo öko nedves törlőkendő 80 db-os kiszerelésben, praktikus visszazárható csomagolásban kapható kedvező áron. Ha pedig valaki nagyobb kiszerelésben szeretne vásárolni, akkor számára a 8X80 db-os termék a megfelelő.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!