Bájos fotókon a kisfiú, akinek 4 nyuszi a legjobb barátja

Ha babákról és cuki állatokról van szó, itt a szerkesztőségben megáll az élet, hiszen hirtelen mindannyian gügyögő nagymamákká változunk, és a gyönyörtől eltorzított arccal szemléljük a végtelen aranyosságot. Hiába, egyszerűen nem tudunk betelni velük. Hasonló érzések kerítettek hatalmukba minket, amikor megláttuk azt a fotósorozatot, amiben egy csecsemő és néhány elragadóan szőrös nyuszi barátsága elevenedik meg. Nézd meg te is!

Hopp, nyuszi!

Képes összeállításunk főszereplője (vagy inkább hatalmas mázlistája) a 10 hetes Finn, akit édesanyja, Lindsey Bonnice mindössze két naposan fogadott örökbe. Hogy miért ekkora mázlista ez a kiskrapek? Nos, nemcsak azért, mert fotós édesanyja az élete minden pillanatát profin meg tudja örökíteni, hanem azért is, mert már ilyen fiatalon szerzett magának 4 nagyon jó és nagyon puha barátot. Lucy, Opal, Leo és Tulip imádják Finnt - és persze ez biztosan oda-vissza igaz.

Lindsey az Instagramon osztotta meg a kisfiáról és a nyuszikról készült képeket, és azonnal zajos sikert aratott a felvételekkel. Mi ezen cseppet sem csodálkozunk: az ötösfogat egyszerűen zabálnivaló.

Hát nem? De.

Lindsey a HuffingtonPostnak elmondta, hogy ezt a ziccert nem hagyhatta ki; muszáj volt megörökítenie, ahogy a nyuszik követik a kissrácot mindenhova. Együtt alszanak, együtt fedeznek fel új dolgokat, együtt játszanak. Szerintünk ilyen remek kíséretet ritkán lehet találni!

Még több cuki fotót találsz a következő oldalon - kattints!

Fotók: mymodernmet.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!