Valójában ez a férfiak véleménye a nyilvános szoptatásról

Megszólalnak az erősebbik nem képviselői.

Nyilvános szoptatás férfi szemmel

A nyilvános szoptatásról régóta folyik a vita: a nők sokszor egymásnak esnek, vajon helyes és illő-e, ha egy édesanya a nagyközönség előtt eteti meg a gyerekét. Több esetben a sztárok is bekapcsolódnak a csörtébe, szoptatós szelfiket osztanak meg, vagy éles hangú nyílt levelekben tárják fel álláspontjukat. Mi nem akarunk igazságot tenni ebben a kérdésben, mert szerintünk ez nem fekete-fehér dolog. Mindenkinek a saját habitusán, hozzáállásán múlik, elfogadja-e, csinálja-e, vagy abszolút elzárkózik tőle.

Mivel eddig - mi legalábbis - csak a gyengébbik nem véleményét hallottuk, olvastuk a kérdéssel kapcsolatban, úgy gondoltuk, ideje megismerni a férfiak nézeteit is. A DailyMail a legmarkánsabb szemléletű pasiktól idézett: olvassátok el, ők hogyan vélekednek a dologról.

1.

„Ha házas lennék és lenne egy gyerekem, nem akarnám, hogy a feleségem nyilvánosan szoptasson.”

2.

„Olyan srác vagyok, aki kifejezetten szereti a ciciket, de biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki semmi szexit nem talál abban, hogy egy nő nyilvánosan szoptatja a gyerekét. Ez legalább olyan természetes, mint a szülés.”

3.

„Tökéletesen egyetértek a nyilvános szoptatással. Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy ilyen esetben a nők miért teszik közszemlére mindenüket.”

4.

„Férfi vagyok, szóval lehet, hogy valamit nem értek, de nem tudnának a nők addig várni a szoptatással, amíg haza nem érnek?”

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: PopSugar

Oldalak

Szólj hozzá Te is!