Nyílt nap - Látogass ki az Illatos úti állatmenhelyre!

Kíváncsi vagy, hogy milyen is az élet igazából az Illatos úton? Most betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé, hisz december 15-én nyílt nap lesz az Illatos úti telepen.

A Tetovált Állatmentők és sztárönkéntesek segítségével csoportos bejárások és előadások keretében megismerheted az Állategészségügyi Szolgálat működését, sőt számos kérdésedre választ kaphatsz a december 15-én megrendezésre kerülő nyílt nap során.

Többek között megtudhatod, hogy, hogyan kerülnek be az állatok az Illatos útra, megismerheted, hogy milyen körülmények között élnek az ebek, sőt még afelől is tájékozódhatsz, hogy hogyan folyik az örökbe adás.

Az állatorvosi munka folyamataival is megismerkedhetsz, hisz szó esik a kutyák gyógyításáról, a chipezésről és az ivartalanításról is. Érdekes előadások során a felelős állattartásról, a microchipezésről és az ivartalanításról is szó esik.

Akik az első három csoportba regisztrálnak, azok reggel 7:45-től 10 óráig betekinthetnek a „kulisszák mögé” is, és megnézhetik, hogy hogyan folyik a kennelek takarítása és a kutyák etetése. A 10 óra után érkezőket Gyurcsík Tibor, Müller Attila, Rajnai Réka, Magyar Bálint, Magasvári Viktor és Nagy Hunor Attila vezeti körbe, sőt a Tetovált Állatmentők önkéntesei mindenkit forró teával várnak!

További információ és regisztráció: Tetovált Állatmentők

Oldalak