Novemberi pénzhoroszkóp: okosan a költségekkel!

Sokan már most elkezdenek az ünnepekre vásárolgatni, de azért próbálj meg nem ész nélkül költekezni! Ha kíváncsi vagy a pontos előrejelzésre, olvasd el havi pénzhoroszkópunkat!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Váratlan kiadásokra számíts! Ezekre szinte nem is lehet felkészülni, jönnek – add meg magad! Meglehet társad is ludas benne, akinek kérését átgondolatlanul teljesíted. Szerencsére neki nagyobb összeg is jöhet, esetleg kölcsön vagy hagyatéki pén megérkezhet, mely hozza a megoldást. Extrém ötleteid, vágyaid sem egy forintba kerülnek, s nehéz lemondanod akkor, mikor munkádat sikerek kísérik, hiszed, s biztosra veszed a felfelé ívelő tendenciát. Ha épp költözöl, átalakítasz, az meg egy feneketlen verem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Szerencsére bőségesen érkezik pénz, mellyel ellensúlyozni tudod azt a sok balgaságot, melyet türelmetlenségeddel, túlzott és kényszeres szabadságvágyaddal teremtesz. Kölcsön, hagyatéki pénz megérkezhet, párodnak fontos utalások hozhatják a bőséget, mellyel a te igényeid egy részét is lehet fedezni. Fontos szereplésre kerülhet sor, ahol nagyobb nyilvánosságot is kaphatsz - biztos siker és bőség várható utána, melynek akár hosszabb távú pozitív következményei is lehetnek a pénzügyeket illetően.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Nehéz megtalálni az egyensúlyt, szerénynek maradni ebben a csuda jó időszakodban. Mindent meg akarsz élni, mindenhol ott szeretnél lenni, hisz határozottan jól mennek a dolgaid, érkeznek a sikerek. Ha engeded a csillogó, sznob világnak, hogy hasson rád, bizony sok pénz elmehet a látszat dolgokra, látszat kapcsolatokra, melyeket pillanatnyi hangulataid vezérelnek. Munkaeszközök vásárlása szóba jöhet, ahol ne érzelmeid alapján dönts! Aludj a dolgokra pár napot, mielőtt belemész nagyobb költekezésbe!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Nem lesz könnyű megállnod, hogy ne vásárolj magadnak össze-vissza mindent, olyanokat is, melyek máskor eszedbe se jutnának. Valahogy most jobban hat rád a csillogás – villogás, a sznob világ, mint egyébként, azt gondolva, hogy az elegancia érték, azzal akarva meghódítani kinézett szerelmedet, vagy gyerekeidet próbálod levenni a lábukról. Szerencsére párod higgadt és nyugodt, tompítani tudja hirtelen érkező irreális lelkesedésedet – figyelj szavaira, nem fogod megbánni!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!