November havi szerelmi horoszkóp - Eget rengető szerelmek a láthatáron

A sok feszültség kihathat most a kapcsolatainkra is, ám ha nem hagyjuk, hogy eluralkodjanak rajtunk, akkor minden egyenesbe jön hamarosan. Íme havi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Novemberben sem tudsz igazán lazítani, a munkahelyi feszültség problémáidnak a legnagyobb forrása. Kevesebb idő jut a párodra, a vele töltött időt sem tudod maradéktalanul élvezni. Folyamatosan az elmaradt kötelezettségeiden kattogsz, ez pedig kiélezi a köztetek lévõ egyre nagyobb feszültséget. Ebben a hónapban az lenne a legfontosabb feladatot, hogy megtaláld az egyensúlyt a magánélet és a munkád között. Próbáld meg jobban beosztani az idődet!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

A hónap során rengeteg meghitt, romantikus és szerelmes pillanatot élhetsz át. Ettől függetlenül fáradtnak, kimerültnek érezheted magad, ami miatt nem tudod teljesen átadni magad a szerelemnek. Mintha az elmúlt időszak minden nehézsége ebben a hónapban nehezedne a válladra. Ne hagyd, hogy a fáradság akadályozza a szerelmi életedet. Próbálj meg minél több otthoni kikapcsolódást beiktatni, amit kettesben tölthetsz a pároddal. Ha egyedülálló vagy nagy eséllyel a hónap végén megtalálhat a szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ebben a hónapban csupa jó dologra számíthatsz a szerelmi életedben. Rengeteg lehetőséged lesz átgondolni, megbeszélni életednek, kapcsolatodnak fontos kérdéseit. Fontos lenne, hogy ebben az időszakban lassíts, figyelj az érzéseidre, belső hangodra, keresd meg az esetleges félelmeid vagy bizonytalanságod valódi okát. Ebben a hónapban feljöhetnek régi emlékek, érzések, amik talán túlságosan felkavarhatnak. Akár egy érdekes találkozásban is részed lehet a múltból valakivel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Komoly fordulat várható a magánéletedben. Ez az időszak felkavaró érzelmeket hozhat, előtörnek az elfojtott, régóta gyűjtött sérelmek, megbántódások. Most minden a felszínre törhet, amit már régóta cipelsz a lelkedben.Ha fontos neked a párkapcsolatod, akkor érdemes időt szakítani egy komolyabb beszélgetésre. Amennyiben párkeresésben vagy a régi csalódások emlékei, meggátolhat, hogy új kapcsolatot alakíts ki.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ez a hónap az új szerelemnek kedvez. Ha párkeresésben vagy most rád találhat egy szenvedélyes, minden képzeletedet felül múló szerelem. Használj ki minden alkalmat az ismerkedésre. Párkapcsolatban élők között komoly vita alakulhat ki a pénz miatt. Mindketten vigyázzatok arra, hogy ne hangozzanak el végzetes mondatok, amelyekkel megsebezhetitek egymást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Először magadban kell bíznod és hinned, hogy szerethető vagy, önmagadért, azért aki vagy. Csak ezután jelenik meg a társ, aki kézzel foghatóvá teszi a szerelemről alkotott álmaidat. Párkapcsolatban előknek ebben a hónapban komoly változás van készülőben. Kapcsolatuk vagy egy magasabb szintre emelkedik vagy szétválnak útjaik. Ha úgy érzitek elrontottatok valamit és szeretnétek helyrehozni, ez az időszak remek lehetőség erre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ebben a hónapban a teljes érzemi skálát lesz alkalmad megélni: szenvedélyt, szerelmet, konfliktust, agressziót. Ne ijedj meg a konfliktusoktól, használd fel arra, hogy kiállsz magadért. Vállald fel az érzéseidet, vágyaidat, gondolkodj el egy kicsit magadról, álmaidról, aztán nézd meg, asszerint éled-e az életed. Párkereőknek nagyon sok lehetősége lesz az ismerkedésre, szerelemre. A hónap közepén használj ki minden alkalmat az ismerkedésre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon tudsz szeretni, de gyűlölni is. Szélsőséges érzelmeid ebben az időszakban még jobban felerősödnek. A hónap közepén feltör benned egy erõs vágy egy szenvedélyes kapcsolat után vagy éppen a meglévő kapcsolatod átalakítására vágysz. Ha van lehetõséged utazz el a pároddal, a környezetváltozás jót tesz a kapcsolatotoknak. Most nagy szükséged van rá, hogy más szemszögbõl lásd az érzelmeidet, vágyaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Izgalmas, fordulatokkal teli időszak vár rád ebben a hónapban. Lehetőséged adódik tisztázni fontos kérdéseket, új alapokra helyezheted meglévõ kapcsolatodat. Amennyiben éppen pár keresésben vagy, a nagy szerelem is rád találhat. Párban vagy pár nélkül ez a hónap tökéletesen alkalmas arra, hogy tisztába kerülj saját érzéseiddel. Ez egy kifejezetten romantikus idõszak, érdemes most átadnod magad a szerelem és a szórakozás által nyújtott örömöknek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Fáradtnak, kimerültnek érzed magad, a mostanában fennálló körülmények tovább rontanak ezen az állapoton. A hónap első felében próbálj meg minél több kötelezettséget, feladatot letudni. A hónap vége tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy kilépj a mókuskerékből, lazíts, pihenj, amennyit csak tudsz. Tölts minél több időt pároddal, szeretteiddel. A közös élményekből sokat töltekezhetsz, végre megoszthatjátok egymással az érzéseiteket, vágyaitokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Hamarosan elindulnak a változások, amik jócskán felpezsdítik az érzelmi életedet. De a legfontosabb az lenne, hogy addig tisztázni tudj magadban néhány dolgot. Mennyire fontos a kapcsolatod? Mennyire vagy kompromisszum kész? Amennyiben még keresed a párod, hajlandó vagy-e feláldozni a szabadságodat egy szerelemért? Ebben az időszakban minden esélyed meg van arra, hogy megtaláld ezekre a kérdésekre a válaszokat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

A hónap során sokkal racionálisabb vagy, mint általában. Még az év vége hangulata sem visz el az álmodozás, a fantázia birodalmába. Az érzelmeid stabilizálódnak, sokkal racionálisabb kezeled az érzelmi kérdéseket. Ha megoldandó helyzet van a kapcsolatodban, most nagyon jó eséllyel tudod rendezni õket. A párjukat keresőknek a hónap közepe hozhat eget rengető szerelmet, forró pillanatokat, add át magad a pillanatnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!