Ciki! Minden lány csinálja ezeket, mégsem vallaná be soha

Tegye fel a kezét, akire igazak az állítások!

1. Kielemeznek más nőket

A nők hajlamosak árgus szemekkel figyelni a gyengébbik nem többi képviselőjét, kielemzik a ruhájukat, a hajukat, a sminkjüket, a pasijukat, egyszóval mindent, amit látnak. Ennek nyilván ezernyi oka lehet, de a legfőbb, hogy így mérik fel a terepet, így döntik el, mennyire számít vetélytársnak a másik nő. Vagy hogy egyáltalán mit gondoljanak róla.

2. Nyomoznak

Majdnem úgy, mint a hivatásos detektívek. Oké, hogy az eszközeink kicsit primitívebbek, de elszántságban és az ügyességben abszolút nem maradunk le a képzett nyomozók mögött. És hogy mi után kutatunk? Leggyakrabban a közösségi oldalakat túrjuk fel a pasink exbarátnői, afférja, kollégái szülei, barátai után, de képesek vagyunk akár egy olyan srác nyomába is eredni, akit a tegnapi bulin ismertünk meg, de még nem jelölt be minket. A lényeg: előttünk semmi nem marad titokban.

3. Megszemlélik a melleiket

Legalább egyszer az életben (de inkább hetente, ha őszinték akarunk lenni) minden lány megszemléli a melleit. Megtapogatja, hogy minden rendben van-e velük, felméri a nagyságát, ellenőrzi a tartását, kipróbálja, hogy mutatna, ha esetleg felpolcolná. A puding próbája az evés, ugyebár…

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gifek: giphy.com

Oldalak