Ez a szerelmi karmád: a neved megmutatja miként talál rád a szerelem

Előző életeidben vélhetően így viselkedtél partnereddel. Ez megmutatja, hogy hogyan boldogulsz ma a párkapcsolataidban. Íme!

Így számolhatod ki

Nem talál rád a szerelem? Állandóan lyukra futnak a kapcsolataid? Folyton megcsalnak, vagy kihasználnak? Ezeknek az oka valószínűleg a múltadban keresendő, de még az is könnyen előfordulhat, hogy előző életeidből cipelsz magaddal egy olyan karmát, ami kihat a jelenedre. Számold ki a szerelmi karmád, a számmisztika és az asztrológia segítségével, és megtudod, mit kell tenned azért, hogy egyenesbe jöjjön a szerelmi életed. Add össze a teljes neved magánhangzóit, amiből megkapod a szívszámot. A magánhangzók ezeknek a számoknak felelnek meg:

1 – a, á, i, í

5 – e, é

6 –u, ú, ü, ű

7 – o, ó, ö, ő

Ha ez kész, add hozzá a karma számát, azaz a hetest, és addig számolj, amíg egy olyan egyjegyű számot nem kapsz, ami 1 és 9 közé esik. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

1. Bizalmatlan, sőt, inkább határozott, ambiciózus jellemed van; imádod, ha minden úgy történik, ahogy te szeretnéd, és a partneredtől is elvárod, hogy úgy és azt tegye, amit mondasz neki. Vannak olyanok, akik meghajolnak az akaratod előtt, de a legtöbben ennél önállóbak, így azok a kapcsolatok hamar véget is érhetnek. Ha komolyan meg szeretnél állapodni, és nem kívánod újra meg újra a szinglik akkor ne alattvalóként, hanem teljes jogú partnerként tekints a másikra. Így garantáltan rálelsz a nagy Ő-re. 2. Nem változtál túl sokat, hiszen olyan kapcsolatokba is belemész, ahol nem az érzések vezérelnek, hanem más szempontok alapján döntesz. A jövőben meg kell tanulnod felvállalni azt, ami belül van, megvallani, mit érzel a szíved választottja iránt, és bátran kitartani mellette. Ne légy olyannal, akihez nem fűz mély szerelem, mert boldogtalan leszel, és soha nem jutsz ki ebből az ördögi körből!
Kattints a további képekért!

A vízkereszt, azaz epifánia az egyik legrégibb keresztény ünnep, amely Jézus kinyilvánulásának pillanatait foglalja magában. Ezt mindenki ismeri, ám kapcsolódnak a jeles naphoz még további érdekességek is, például a hagyomány szerint ma kiderül az is, mennyi ideig tart majd a téli szezon és mikor köszönt be a tavasz.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak