Lifestyle

Örökre eltűnik az internet legnépszerűbb videója, végleg törlik a YouTube-ról

Még pár napig megtekinthető az a videó, ami jelenleg nagyjából 880 millió megtekintésnél jár, ezzel pedig minden idők egyik legnépszerűbb virális videója lett.

„Charlie bit my finger”

Ezt mondja egy aranyos kisfiú brit akcentussal a videóban. Az egész egy perc sincs, mégis emberek millióinak okozott pár kellemes pillanatot az a videó, ami a 2007-es feltöltése óta a világ egyik legismertebb felvétele lett. Egy cuki testvérpár civakodását mutatja be. Az akkor 3 éves Harry arról panaszkodik, hogy egyéves öccse megharapta az ujját, mindezt pedig édesapjuk töltötte fel a videómegosztó portálra 14 évvel ezelőtt. Most azonban eljött az idő, hogy a videó végleg lekerüljön a YouTube-ról.

A LadBible írta meg, hogy a videó címét megváltoztatták, és az új cím szerint május 23-án végleg törlik a felvételt, amivel eddig is nagyon sok pénzt kerestek. A Davis-Carr-család a feltöltés évfordulóján egy közleményt is kiadott, amiben azt írják, hogy azért szedik le a videót, mert egyetlen NFT (nem helyettesíthető token) formájában szeretnék azt elárverezni, a felvétel egyetlen új tulajdonosának pedig azon kívül, hogy egy falatnyi internet-történelem kerül a birtokába, arra is lehetősége lesz, hogy elkészítse a saját paródia-videóját az eredeti főszereplők közreműködésével, a most már tizenéves Harryvel és Charlie-val.

Aki szeretné, az még pár napig, pontosabban május 23-ig még megnézheti a videót az eredeti helyén, amire az árverés után már nem lesz lehetőség.

Miközben a műalkotásokat nézegették, ezek a hétköznapi emberek a kiállított festményen fedezték fel a hasonmásukat. Egészen megdöbbentő képek, le fog esni az állad, ha meglátod a hasonlóságot!

Leadfotó: Szabo Viktor / Unsplash

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Lucy Hale neve hallatán sokaknak azonnal a szépség, a tehetség és a stílus jut eszébe. Az amerikai színésznő és énekesnő, akit a legtöbben a Hazug Csajok Társasága című sorozat Aria Montgomery...