Lifestyle

Egyáltalán nem úgy alakul a népesség Magyarországon, mint gondoljuk

Meglepő adatok érkeztek.

Téves közhiedelem

Szinte mindenki készpénzként kezeli, hogy Magyarországon a népesség csökken, országunk állampolgárai egyre kevesebben vannak. Egekben a halálozási ráta, és ennek csak töredékét tudja sajnos produkálni a születéseket jelző mutató. Most a KSH publikálta a 2020-as év első 9 hónapjára vonatkozó statisztikákat, és mit ne mondjunk, az eredmény több, mint bíztató. Garantáltan meglepődsz majd, hogyan is állunk.

Beszéljenek a számok

Mérséklődött a természetes fogyás mértéke 2020 első kilenc hónapjában, miután 4,9 százalékkal több gyerek született és 3,3 százalékkal kevesebben haltak meg, mint a múlt év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön az MTI-vel.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.