Lifestyle

Arcon ütötte a közismert politikust, majd békésen folytatta a bevásárlást

A rendőrségi közlemény szerint a támadó a pofont követően tovább vásárolgatott a szupermarketben, mintha mi sem történt volna.

Azonnal őrizetbe vették az 53 éves támadót

Arcon ütötték Mario Kumpf német politikust, a jobboldali Alternatíva Németországnak párt tagját egy Németország keleti részén fekvő város szupermarketjében szerda délután.

Kumpfot Ebersbach-Neugersdorf egy boltjában inzultálta egy ismeretlen támadó, aki ezt követően a rendőrségi közlemény szerint folytatta a bevásárlást.

A rendőrséget a politikus értesítette. A helyszínre érkező rendőrök őrizetbe vették az 53 éves feltételezett elkövetőt - írja az MTI.

Olaf Scholz német kancellár korábban felháborítónak és gyávának nevezte a politikusok és politikai aktivisták elleni erőszakos bűncselekményeket, amelyek egyre gyakoribbakká váltak az utóbbi időben.
Kattints a további képekért!

A lopásból élő kiskunhalasi asszony egy helyi családhoz is besurrant, ám ekkor hatalmas hibát követett el.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.