Lifestyle

Napi két evőkanál ebből a keverékből és leolvadnak a kilók

Ha úgy érzed, az ünnepek alatt felszökött néhány plusz kiló, természetes elixírünk éppen ideális neked, ráadásul pillanatok alatt elkészítheted, nagyon egészséges és garantáltan beindítja a fogyást.

Zsírégető üzemmód: be

A következő kis keverék olyan alapanyagokat tartalmaz, amelyek külön-külön is rendkívüli hatást gyakorolnak szervezetünkre, nemhogy összekeverve. Talán nem is gondoltál arra, hogy olyan keveréket lehet belőlük készíteni, amely felveszi a harcot a makacs zsírpárnákkal, sőt óriási immunerősítő löketet ad az őszi szezonra, ami igyekszik tőled távol tartani a nem kívánt betegségeket is. Csupán néhány hétköznapi, könnyen beszerezhető alapanyagra lesz szükséged: citromra, gyömbérre, mézre és fahéjra. Mutatjuk, hogy hogyan készítheted el a zsírégető "elixírt". Lapozz, folytatjuk!

zsírégetés, citrom, gyömbér, méz, fogyókúra, keverék, természetes fogyás, recept

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.