Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.12.09: A Rák ma teljesen padlóra kerülhet

A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Hasonló napra számíthatsz, mint amilyen a tegnapi volt. A belső és a külső világod egyensúlya megbillen. Ma komoly feszültségek támadhatnak a kapcsolataidban. Ez a lelkiállapot olyan lépésekre sarkallhat, amelyeket utólag nagyon nehéz lesz megmagyaráznod.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon rendkívül fogékony lehetsz a spiritualitásra. Figyelmed a titkok és a rejtélyek felé irányulhat. Talán itt lenne az ideje, hogy komolyabban foglalkozz a művészetekkel, meditációval, most különösen nyitott lehetsz ezekre a tevékenységekre.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez nem alkalmas pillanat arra, hogy minden erőddel belevesd magad a munkádba vagy a szakmádba, de ha ez mégis elkerülhetetlen, akkor legalább próbálj meg tárgyilagos maradni és tartsd magad takarékon, amennyire csak lehetséges. Ma oda kell figyelned a lelki szükségleteidre is.


VI.22. - VII.22

Rák

Energiaszinted padlóra kerülhet. Talán úgy érezheted, mintha a körülmények súlya alatt roskadoznál. Nézd át újra a saját választásaidat és vállalásaidat. Könnyen előfordulhat, hogy nem is kell megtenned mindazt, amit szerinted elvárnak tőled. Próbálj meg segítséget kérni!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Akármilyenek is a költekezési szokásaid, óvatos vagy merész, ma szinte biztosan meg leszel szabadítva a pénzed egy részétől. Vigyázz ne ess túlzásokba, főleg, ha egyébként is hajlamos vagy önmagad kényeztetésére. Más módja is van az öngondoskodásnak, örömszerzésnek.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A Skorpió jegyében járó Vénusz alkalmat teremt arra, hogy leáss az esetleges párkapcsolati problémáid gyökeréig. Most ne finomkodj, hanem terítsd ki nyíltan a kártyáidat, ha képes vagy rá. Készülj fel arra is, hogy valaki hatalmi harcba akar belerángatni téged, de ne hagyd magad!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szellemileg fáradhatatlan és tevékeny vagy. Nagyszerű lehetőség, hogy csinálj valami különlegeset. Érdeklődésed a metafizikai, spirituális témák felé fordulhat, ami talán még téged is meglephet. Főleg arról lehet szó, hogy igyekszel kiterjeszteni a látókörödet és fejleszteni magadat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai nap folyamán tele vagy szeretettel és nyugodtnak érzed magad. Ha önmagadat adod, teljes lesz körülötted az összhang, és te lehetsz a középpontban még a párkapcsolatodon belül is. Most társaságra van szükséged, ezért ha nincs párod, töltsd a barátaid társaságában az időt.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A mai nap ideális lehet arra, hogy életed kritikus területein változtatásokat hajts végre. Most a szokásosnál is több motivációt érzel magadban arra, hogy olyasmibe is belekezdj, amelyre eddig talán nem tudtad rávenni magad. Bízz sokkal jobban magadban, mert most a bátraké a szerencse!


XII.22. - I.20.

Bak

Ez egy olyan nap, amit legszívesebben pihenéssel vagy más, kedvenc időtöltéssel ütnéd el a napot. Ha mégis dolgoznod kell, jól kijössz az emberekkel, de fontos tárgyalásokra, szerződések aláírására nem igazán alkalmas ez a mai nap. Túl sok engedményre hajlasz pusztán a viták elkerülése miatt.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma nagyon úgy érzed, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel jól kijössz. Talán túlságosan is barátkozó kedvedben vagy, ami rendjén is van, amíg nem engeded, hogy a vágyaid olyasmibe rántsanak bele, amit később megbánnál.


II.21. - III.20.

Halak

Ma nincs sok kedved dolgozni. Kifejezetten lassú és fegyelmezetlen vagy. Jobb, ha kiveszel inkább egy kis szabadságot. Az alkotókészséged viszont megvan, csak a kellő fegyelem hiányzik, hogy ezt a hajtóerőt valami nagyszerű dologra fordítsd. Keress valami új hobbit, amiben kiélheted ezt a kreatív energiát!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.