Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.12.07: Sorra érik ma a kellemes meglepetések az Ikreket

Az Oroszlán pénzre válthatja a tehetségét. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hivatásodban és a munkádban ne vállalj át olyan feladatokat a kollégáidtól, amelyek nem a te feladatkörödbe tartoznak. Hagyd, hogy mindenki a saját feladatával foglalkozzon. Hidd el, attól nem fognak jobban tisztelni, ha hagyod magad kihasználni.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai nap folyamán arra ügyelj, hogy ne legyél görcsös, és ne erőltess semmi olyat, ami nem megy magától. A végiggondolt tervek és a megfontolt cselekvés vezethet csak sikerre, legalábbis erre próbál rávezetni a Halak jegyében haladó Szaturnusz. Ne akarj mindent az irányításod alatt tartani.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai nap sorra érhetnek a kellemes meglepetések, főképpen az anyagi helyzetedet illetően. A legfontosabb, hogy átgondoltan cselekedj, szerencsére a párod hasznos tanácsokkal lát el. Nyugodtan hagyatkozz rá, mert a megfelelő tanácsokat kapod tőle.


VI.22. - VII.22

Rák

Ahhoz, hogy elérd a céljaidat, sokat kell dolgoznod, ami tárgyalásokkal, kisebb-nagyobb utazásokkal járhat, de legalább ennyire szükséged lesz a találékonyságodra is. A mai nap történései nemcsak anyagilag, hanem érzelmileg is biztonságot nyújthatnak számodra.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Szűz jegyébe lépő Hold praktikus energiákat mozgósít, tehát itt az alkalom, hogy végre pénzre váltsd a tehetségedet. Kezd el kamatoztatni az elmúlt időszak anyagi vagy munkában szerzett tapasztalataidat. Ideje leporolnod régi terveidet és kézzelfogható eredményekre váltanod.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A napod feszültséggel indulhat, ezért érdemes lenne valamilyen módon levezetned. Mivel a felgyülemlett feszültség csak további gondokat okozhat neked és a környezeted számára is, ezért jó módszer lenne valamilyen sport vagy a napi kiadós séta bevezetése.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Minden idő, amit magadra fordítasz, sokszorosan megtérül. Most elsősorban belülről kell rendet tenned, gondold végig az elmúlt időszakot. Vedd számba, mit tettél magadért, testi-lelki fejlődésedért! Próbáld meghallani, megérezni mire vágysz igazából?


X.24. - XI.22.

Skorpió

A saját önfejűséged lehet az oka annak, ha nem érzed jól magad a bőrödben. Könnyen előfordulhat, hogy ezt a környezetedre vagy a párodra fogod. Talán itt lenne az ideje, hogy több kompromisszumkészséget tanúsíts az irányukba, persze csak akkor, ha nem akarsz egyedül maradni.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Meglehetősen nagyvonalúan éled az életedet, az apró részletek nem foglalkoztatnak. Pedig az ördög mindig a részletekben rejlik. Próbálj meg egy kicsit tudatosabb lenni, a Mérleg jegyébe lépő Hold kitartással és szorgalommal ruház fel. Nagyobb odafigyeléssel komoly sikereket érhetsz el.


XII.22. - I.20.

Bak

Te vagy az, aki egyáltalán nem kíméli magát, ha a céljairól van szó. De meg kell tanulnod, hogy az élet nemcsak munkából áll. Szerelemre, barátokra, pihenésre legalább annyira szükséged van. Nézd meg, jelen van-e az életedben az egyensúly?


I.21. - II.20.

Vízöntő

A biztonság, stabilitás egyre fontosabbá válik az életedben. Ehhez pedig nem ártana átgondolnod az anyagi dolgaidat. Ideje kitalálnod egy praktikus, jól használható módszert a váratlan helyzetek kezelésére. A Halak jegyében járó Szaturnusz többek között a pénzköltési szokásaidra világít rá.


II.21. - III.20.

Halak

A mai napon a magánéletedben lehetnek fontos feladataid. Talán a pároddal kapcsolatban merülhetnek fel feszültségek és néhány kérdést tisztáznotok kell, hogy a harmónia újból helyreálljon. Arra is ügyelj, hogy megértéssel közelíts felé, és figyelmesen hallgasd meg a mondanivalóját.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle