Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.11.18: A Mérleg vigyázzon, mert sok nem őszinte és irigy ember veszi körbe

A Bak napja végre valahára gondtalanul telik - élvezze ki bátran! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Az anyagi sikerekért most jobban meg kell küzdened, mint azt az utóbbi időszakban megszoktad. Ne idegeskedj emiatt, talán a végén még örömedet is leled ebben a kihívásban. Olyan oldaladat, tehetségedet ismerheted meg, amelyről eddig nem volt tudomásod.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon összetűzésbe kerülhetsz valakivel. Lehet egy családtag vagy munkatárs, a lényeg, hogy adj magadnak elég időt. Hidd el, a nap végére teljesen más színben látod a mostani feszült helyzetet. Ellenkező esetben csak tovább szítod a feszült helyzetet.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Rengeteg a feladatod, ráadásul sokan kérik a segítségedet. Mivel nem tudsz egyszerre több helyen lenni, emiatt eluralkodhat rajtad a feszültség. Készíts fontossági sorrendet és a kevésbé sürgős dolgokat halaszd máskorra. Most minden határozottságodra szükséged lehet.


VI.22. - VII.22

Rák

Nagy szükséged lehet ma a kikapcsolódásra, ezért ne tagadj meg magadtól semmit, be kell látnod, hogy az egészséged többet ér mindennél, néha a munka is várhat. Tölts minél több időt a szabad levegőn, sétálj nagyokat, meglátod, szinte újjászületsz.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon megismerkedhetsz valakivel, aki sorsfordító hatással lehet az életedre. Nem biztos, hogy ez szerelmi történetté alakul. Előfordulhat, hogy egy szép barátság szövődik köztetek, amely akár elkísérhet az életed végezetéig.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma mindenki téged talál meg a problémájával, minden bánatukat, bajukat a te nyakadba zúdítják. Nagyon nehezen tudsz nemet mondani, most mégis határozottan elutasítod a kéréseket. Érzed, hogy így nem fogsz tudni haladni a munkáddal, amiből komoly kellemetlenséged is származhat.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Alaposan gondold meg, hogy kinek mit mondasz, mert most sok az irigy ember körülötted. Talán fel sem merül benned, hogy egy jó barátnak hit ismerősöd neheztelhet rád a sikereid miatt. Ne vedd a szívedre a dolgot, gyorsan lépj tovább rajta!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A nemrég kialakult ismeretséged szépen halad a maga útján, kár lenne türelmetlenséggel és kapkodással elrontani. Ne sürgess semmit, hagyd, hogy a dolgok csakúgy megtörténjenek, és bízd rá magad a sorsra. Ha valóban egymásnak vagytok rendelve, akkor semmi nem állhat a boldogságotok útjába.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma a túlzott idealizmusod és lelkesedésed hiszékenységre hajlamosíthat, emiatt valakinek belesétálhatsz a csapdájába. Könnyen megeshet, hogy anyagilag megkárosíthat az újdonsült ismerősöd. Mindenesetre az égiek anyagi vagy érzelmi veszteségre figyelmeztetnek, legyél óvatos!


XII.22. - I.20.

Bak

Élvezed, hogy a mai napod végre gondtalanul telik és nem kell semmi felesleges dologgal foglalkoznod. Most igazán átadhatod magad a földi örömöknek. Jelenleg elég nagy az összhang köztettek a pároddal, szóval csapjatok egy görbe estét!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Egy régóta dédelgetett elképzelésed megvalósításához ma végre közelebb kerülhetsz. Ne keresd tovább a kifogásokat, hanem ragad meg a lehetőséget. Tedd félre a kishitűségedet, hisz nem tudhatod, hogy lesz-e még erre alkalmad.


II.21. - III.20.

Halak

Az megérzéseidben soha nem csalódtál, és szinte előre vetítik az események kimenetelét. Most azonban jobban teszed, ha nem hagyatkozol rájuk, mert nagy csalódás érhet. Bölcsen teszed, ha a józan eszedre hallgatsz.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A honi televíziózás kultikus alakja eddig háromszor volt nős - exfeleségei között találjuk Kállay Bori és Földi Teri színésznőket is -, jelenlegi nejével korábban távkapcsolatban élt. A 91 esztendős...
Utazás
De ugye rajtad nem fog ki ez a rafináltnak tűnő, valójában azonban kifejezetten egyszerű feladvány?
Lifestyle
Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!