Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.11.06: Az Ikrek hete irigylésre méltóan jól kezdődik

A Nyilast ma csúnyán felültethetik a hiszékenysége miatt. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Itt az ideje, hogy szembenézz a valósággal és ne áltasd magad. Túl sokat ábrándozol és mivel gyakran meglódul a fantáziád olyasmit is valóságnak gondolsz, aminek semmi köze sincs hozzá. Jobban teszed, ha két lábbal állsz a földön, még mielőtt a sors kényszerít rá.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai naptól megy minden, mint a karikacsapás. A bolygók ma minden segítséget megadnak ahhoz, hogy egyértelműen fogalmazd meg a mondanivalódat. Így nem kell félreértésekre és vitákra számítanod. Ugyanakkor megnövelik a tudásvágyadat, ezt használd ki!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mondj búcsút a rosszkedvednek, mert amihez csak hozzáérsz az arannyá válik. Ragadd meg a sors kínálta lehetőségeket, a kifogásoknak, halogatásnak most nincs helye. Közben pedig valaki a környezetedben mindent megtesz, hogy elnyerje a szívedet.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai napon a családi ügyeid kerülnek elő. Ha problémába ütközöl akkor azt minél előbb meg kell oldanod. Semmiképpen ne halogasd, mert csak egyre jobban elmérgesedhet a helyzet. A pénzügyeiddel kapcsolatban is adódhatnak nehézségek, de ne aggódj ezek csak átmenetiek.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ügyesen beosztod az idődet, így nagyon hamar végzel a feladataiddal és minden elmaradt munkáddal, ez pedig hatalmas elégedettséggel tölt el. Pontosan tudod, hogy mi a célod, és hogy mit szeretnél elérni, így a kellemetlen helyzeteket is sikeresen kezeled.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A mai nap a kedvedre való, mert végre nem kell sietned sehová, nincsenek sürgősen megoldandó problémák, így kényelmesen el tudod végezni a mindennapi teendőidet. Ez a hangulatodat is feldobja, és sokkal szebbnek látod most a világot.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Anyagi helyzeted kissé labilis, így kénytelen vagy takarékoskodni. Ez a helyzet nem igazán tetszik neked. Viszont, ha reálisan megvizsgálod a helyzetet, rá kell jönnöd, hogy jobban teszed, ha kicsit visszafogod, mintsem adósságba vernéd magad.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Egy barátodtól ma rendkívül jó ötletet kaphatsz egy hosszabb beszélgetés során. Bár az ötlet és annak kivitelezése igen csak távol áll tőled, azért nem ártana elgondolkodnod rajta. Előfordulhat, hogy elsőre kivitelezhetetlennek látod, de talán csak átsiklottál egy apró részlet felett.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Jószívűségednek és hiszékenységednek lehetsz az áldozata, ha ma nem vagy elég körültekintő. Felülhetsz a látszatnak vagy egy jónak tűnő ígéretnek, amiből elsősorban nemcsak anyagi veszteség érhet, hanem érzelmileg is nagy csalódás érhet.


XII.22. - I.20.

Bak

Bár a nehézségeket még mindig nem tudod olyan hatékonyan kezelni, ahogy azt szeretnéd, legalább a humorérzéked visszatérőben van. Környezeted rácsodálkozik arra a könnyedségre, ahogy a stresszhelyzeteket kezeled. Nemsokára nyugodtabb időszak köszönt be az életedbe.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai bolygóállás az egészségedre irányítja a figyelmedet. Tedd félre minden gondodat, feladatodat és indulj el a természetbe. Szinte csodákat tesz veled a friss levegő, a mozgás, és szervezeted hálás lesz érte.


II.21. - III.20.

Halak

A mai holdállás rávilágít arra: ami eddig bizonytalan vágyálom volt, az most valósággá válhat. Megeshet, hogy ez a hirtelen történés megriaszt és nevetséges kifogásokat találva megpróbálsz kibújni a kihívás elől. Szedd össze a bátorságodat!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.