Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.09.25: A Halaknak ma észre kellene vennie egy fontos dolgot

A Bak napját váratlanul feldobja egy jó hír. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Az élet sok meglepetést tartogat számodra. A mai napon talán olyasmiben is kockázatot vállalsz, amitől eddig mélyen elhatárolódtál. Most olyan dolgokat is szeretnél kipróbálni, amiről eddig nem is álmodtál. Valósítsd hát meg őket!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha vannak olyan terveid, amelyekre mindennél jobban vágysz, akkor ideje lenne pontosan felmérned az anyagi lehetőségeidet. Semmiképpen ne vágj bele kockázatos és kétes kimenetelű vállalkozásokba! Egyelőre csak a tervezés ideje van.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma rengeteg tanácsot kaphatsz az ismerőseidtől, a barátaidtól az érzelmi életeddel kapcsolatban. Gondolj át alaposan minden jó tanácsot, még mielőtt rossz döntést hoznál, akár aludj is rá egyet. Lehet, hogy amit ma jónak gondolsz, az holnap már csalódást okozna.


VI.22. - VII.22

Rák

Rendkívül energikus és lelkes vagy, emiatt hajlamos lehetsz olyan feladatba is belehajszolni magad, amit máskor eszedbe sem jutna elvállalni. Most a veszély abban rejlik, hogy nem működik a realitásérzéked és túlhajszolhatod magad.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Mivel kedveled a kihívásokat, ezért bátran kockáztatsz, pedig most nagy a tét. Fel sem merül benned, hogy akár kudarcot is vallhatsz, annyira biztos vagy a dolgodban. Most az a legszerencsésebb, ha nem hallgatsz senkire, és a saját utadat járod.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Most a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy egészen más a valóság és az elképzelés. A párkapcsolatodban olyan dolgokra vágyhatsz, ami csak illúzió maradhat, hiába igyekszel mindent megtenni, emiatt rosszkedvű és mogorva lehetsz.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Sikeredet annak köszönheted, hogy félre teszel mindent, amiről úgy érzed, hogy csak akadályoz téged. Csakis a kitűzött célod lebeg a szemed előtt és eltökélten haladsz előre. Erőfeszítéseid meghozzák a várva várt eredményeket.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Úgy érzed, hogy nem vagy képes megbirkózni a jelenlegi problémáiddal, ezért inkább nem foglalkozol velük. Úgy teszel, mintha nem is léteznének, csakhogy időt nyerhess. Most arra van szükséged, hogy levegőhöz juss, ami lehetővé teszi, hogy rendezd a gondolataidat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Azon igyekszel, hogy a szeretetedet nagyvonalúan kimutasd. Ennek nemcsak a párod, de a környezeted is örül. Pedig most nagy szükséged van józanságra, mert a hízelgés és dicséret hatására hajlamos lehetsz meggondolatlan kiadásokba verni magad.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma reggel egy váratlan jó hír feldobhatja a hangulatodat, így már sokkal szebbnek látod a világot. Jobbkor nem is jöhetett volna, mert a hangulatod különösebb ok nélkül a mélyponton volt. Alig várod, hogy másoknak is elújságold a jó hírt.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma már nagyon bánod, hogy túl könnyelmű ígéretet tettél. A legszívesebben visszacsinálnád, de már nincs rá lehetőséged. Úgy érzed, kellemetlen helyzetbe hoztad magad. Nagyon fontosnak tartod a megbízhatóságodat, és most ez veszélybe kerülhet.


II.21. - III.20.

Halak

Újabban háttérbe szorul a szerelem az életedben. Romantikus természeted ezt valaha elképzelni sem tudta volna. De most a siker, az érvényesülés, ami a legfontosabb számodra. Pedig a szerelem ott ólálkodik a közeledben, és arra vár, hogy észrevedd.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Elektronikus eszközeink akkumulátorai mindennapi terhelésnek vannak kitéve, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legkíméletesebb módokat találjuk meg telefonunk töltésére, így minél ritkábban kelljen...
Sztárok
Jákom Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Sztárok
A hercegi pár egyáltalán nem bízza a véletlenre a gyereknevelést, így érthető módon Katalin és Vilmos hercegeinek és hercegnőjének felvigyázását a legjobb szakember látja el, de még neki is be kell...