Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.09.20: A Vízöntőnek felajánlják álmai lehetőségét

Ma véget érhet az Ikrek egyik nagyon régi barátsága. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai napod vegyesen alakulhat, jó és rossz dolgok egyaránt történhetnek veled. Csak is rajtad múlik, hogyan állsz ezekhez a történésekhez. Örülsz és hálát érzel azért, amid van, vagy arra koncentrálsz, ami elérhetetlennek tűnik most számodra.


IV.21. - V.20.

Bika

Nagy feszültséget okozhat számodra az, hogy nem nyilváníthatod ki az őszinte véleményedet egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Pedig most az a leghelyesebb, ha lakatot teszel a szádra. Így talán megőrizheted a sajátod, és a környezted nyugalmát.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Izgalmasan alakulhat a mai napod, mert változás várható a baráti kapcsolataidban. Előfordulhat, hogy egy nagyon régi baráttal kellemetlen nézeteltérésbe kerülhetsz és megeshet, hogy ez az eset talán örökre megszakítja a köztetek lévő kapcsolatot.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai napot elmaradt ügyeidnek kellene szentelned. Rengeteg halogatott teendőd halmozódott fel az utóbbi időben. Kezdj ma nekik, hogy mielőbb a végükre juthass! Ráadásul, a családi életedet is elhanyagoltad, amin szintén változtatnod kellene.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma a barátaid egy nagyon kellemesnek ígérkező programra hívhatnak el. Semmiképpen ne mondd le a munkádra hivatkozva. Biztos nagyon fáradt vagy, de hidd el, jót fog tenni egy kis kiruccanás. Egészen más színben látod majd másnap a világot!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Puskaporos a hangulat az otthonodban. Csak akkor tudod kibékíteni a párodat, ha kellően türelmes vagy, és nem veszed magadra távolságtartó viselkedését. Nemsokára újra helyreáll a béke, ezért légy kitartó, és ne add fel az első próbálkozás után.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma borúlátóbb vagy a kelleténél, pedig nincs rá különösebb okod, mégis nehezedre eshet, hogy kicsit pozitívabban állj hozzá a dolgokhoz. Rosszkedved a környezetedre is kihathat, és ezt a családtagjaid is megérzik. Talán egy kellemes séta a szabadban sokat javíthat a helyzeten.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma komoly ellenállásba ütközhetsz, de ne csodálkozz ezen, hiszen elvárod, hogy minden a te elképzeléseid szerint alakuljon. Határozott vagy és céltudatos. Úgy érzed, mások akarata csak gátol téged a haladásban. Tudnod kell: erőszakkal nem sokra mész.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tedd félre a büszkeséged, és legyél te a kezdeményező fél, már csak azért is, mert te voltál az, aki olyan hangot ütött meg, vagy olyan dolgokat mondtál, ami nem volt helyénvaló. Vedd figyelembe a másik fél érzékenységét és ne csinálj belőle hiúsági kérdést.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma nem érzed magad túl jól a bőrödben. Ne vedd félvállról az egészségügyi panaszaidat. Te is megnyugszol, ha elmész egy kivizsgálásra! Utána sokkal jobban tudsz koncentrálni a munkádra, és nem gyötröd magadat rémképekkel.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Komoly feladattal bíznak meg a munkahelyeden, így most lehetőséged nyílik olyan sikereket elérni, amire eddig csak vágyakoztál. Az se tántorítson el, ha egy ideig a rengeteg feladat minden idődet lefoglalja. Hidd el, megtérül a befektetett munka.


II.21. - III.20.

Halak

A munkahelyeden vitába keveredhetsz,d e te azonnal megpróbálod helyrehozni a dolgokat, míg az illető teljes mértékben elzárkózik a kompromisszumkötéstől, és makacsul ragaszkodik a saját elképzeléseihez. Ne hagyd, hogy ez tönkre tegye a napodat! Az idő úgyis megoldja ezt a problémát.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...