Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.09.17: Az Oroszlán hatalmas pofont kap a sorstól

Ma durván visszaélhetnek a Kos bizalmával. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Naivitásodat és jóhiszeműségedet ma kihasználhatják. Olyasvalakivel osztasz meg fontos információt, aki már régóta azon munkálkodik, hogy miképpen tegyen neked keresztbe. Emberismeretből van mit még tanulnod, és sokkal óvatosabbnak kell lenned.


IV.21. - V.20.

Bika

Furcsa érzések keríthetnek hatalmukba, és bizalmatlanság költözhet a szívedbe. Légy óvatos, és ne hamarkodj el semmit, inkább menj biztosra. Könnyen előfordulhat, hogy félreértés történt és a dolgok tisztázása után eloszlik minden rossz érzésed.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb feszültség támadhat a párkapcsolatodban. Amennyiben megbántottad kedvesedet, ne vesztegesd az időt, mihamarább engeszteld ki. Ma indulatosabb lehetsz a kelleténél, ezért alaposan fontold meg minden tettedet, és ne tegyél meggondolatlan kijelentéseket.


VI.22. - VII.22

Rák

Érzelmi hullámzásod ma feszülten hathat a környezetedre, próbáld meg nem érzelmi zsarolással elérni azt, amit szeretnél. Nem azért, mert nem szeretnek vagy nem akarnának a kedvedben járni, hanem mert minden pillanatban nem lehet a hangulatodhoz igazodni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy a jegyeddel szemben haladó Szaturnusz miatt kijózanító pofont kapsz a sorstól. Ám te nem az a fajta ember vagy, aki ettől megroggyan, sőt új erőre kapsz. Mindaz, amit most átvészelsz az megerősít, de arra vigyázz, közben ne emelj túl nagy falakat magad köré.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Mindenáron bizonyítani szeretnél önmagad és a szeretteid előtt és emiatt túlbecsülöd a saját idődet és energiádat, alaposan túlvállalod magad. Mielőbb oszd meg a munkát, mert nagy az esélye annak, hogy kimerülés miatt ágynak dönthet egy betegség.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Talán úgy érzed, hogy túl sok veszteség ért az elmúlt időszakban, vagy talán túl nagy áldozatot hoztál a boldogságért. Ne feledd, hogy a mérleg nyelve csak akkor kiegyenlített, ha nem vagy részrehajló. Mielőtt letámadod a párodat, gondold át, valóban annyit adsz-e, mint amennyit elvársz.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Próbáld meg nem túlagyalni a dolgokat, főleg, ami a munkádat illeti. Kicsit engedd el őket, és sodródj az árral. Lehet, hogy nem is lesz annyira szörnyű, sőt az is megtörténhet: így kapod meg valamire a legjobb megoldást.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A mai napon végre pontot tehetsz egy évek óta húzódó ügy végére. Egykor nagyon sokat jelentett neked, és nem kevés áldozatot hoztál érte, de mostanra már csak egy fájó seb maradt. Ne engedd, hogy ez az érzés tönkretegye a jelenedet és a jövődet.


XII.22. - I.20.

Bak

Rendkívül kitartó vagy, és köztudott, hogy megküzdesz minden célodért, az illúziók kergetése rád egyáltalán nem jellemző. A mai nap mégis álmodozó hangulatban talál, mintha nem is a földön járnál. Emiatt csalódás érhet, amit aztán nagyon nehezen vagy hajlandó tudomásul venni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha elég bátor vagy, akkor nemsokára sütkérezhetsz a boldogságban. Ehhez viszont nem kevés merészségre és kitartásra van szükséged. Akkor sem szabad feladnod a terveidet, amikor semmi esély sincs a megvalósításukra. Ez a kockáztatások napja lehet számodra.


II.21. - III.20.

Halak

Amennyiben ingatlannal kapcsolatos dolgokon, felújításon, átalakításon gondolkodsz, akkor bátran vágj bele. Akár még a hitel felvételében is támogatnak a csillagok, és lehetőséged adódik rá, hogy a legkedvezőbb feltételeket találd meg.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.
Lifestyle
Kutyák vagy mormoták? Nos, a videót látva a kérdésre adott válasz egyértelműnek tűnik. Talán ezért is lett ekkora siker ez a felvétel.
Sztárok
Greta Garbo a szerelem megszállottjaként élt: a színésznőnek hatalmas szexuális étvágya volt, férfiak és nők is megfordultak szép számmal az ágyában.