Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.08.17: A Rák hallgasson a megérzéseire, és akkor nem lesz baj!

A Bikának vetélytársa akadhat a munkahelyén vagy a szerelmi életében. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Lehet, hogy ma csalódnod kell a környezeted egy tagjában, aki nem akar részt vállalni egy számodra fontos feladatban. A jó hír az, hogy te magad is megbirkózol vele, de a sértettség mélyen benned marad, mert úgy érzed, cserbenhagytak.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma egy rivális tűnhet fel a közeledben, akiről úgy érzed, a munkádat vagy esetleg a magánéleti pozíciódat veszélyezteti. Talán az első reakciód az lehet, hogy megpróbálsz tenni valamit az illető ellen, pedig a helyes hozzáállás az lenne, ha örülnél a kialakult versenyhelyzetnek.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai napon zavarba hozhat téged valaki, aki nem pontosan úgy cselekszik, ahogyan azt elvártad tőle. Talán nem is kellene ezzel foglalkoznod, mindenki tegye a dolgát a saját belátása szerint. Neked csakis a saját dolgod és az elérendő célod legyen az első.


VI.22. - VII.22

Rák

Amennyiben a mai nap folyamán választás elé állítanak téged, akkor csakis a saját ösztöneidet kövesd. Ez a nap nem a racionalitásról szól számodra. A megérzéseid fognak a segítségedre lenni abban, hogy megtaláld azt, amit megálmodtál magadnak.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma nyugodt, letisztult gondolkodásra van szükséged, ha át akarod vészelni azt, ami a mai napon rád vár. Ügyelj arra, hogy ne tedd magad és a környezeted számára még bonyolultabbá a helyzetet. Fúj visszavonulót, hogy átgondolhasd a kialakult helyzetet.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy hír vagy esemény hatására viaskodhat benned a stabilitás és a nyugalom iránti vágy, valamint az igény arra, hogy valami új dologba kezdj bele és izgalmasabbá tedd az életedet. Ez egy nehéz belső konfliktus, de feloldható, ha igyekszel az arányokat tartani.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Kiderülhet egy tervedről, hogy nem pontosan úgy valósul meg, mint ahogyan azt elképzelted, de emiatt felesleges bánkódnod. Ne feledd, hogy a körülmények folyamatosan változnak, és neked ehhez kell igazítanod a terveidet is.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Meg kell találnod az egyensúlyt két hozzád közelálló ember között úgy, hogy lehetőleg egyik se érezze, hogy elhanyagolod, vagy nem támogatod eléggé. Neked juthat a hálátlan szerep, hogy békét teremts közöttük.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Mielőtt ma valakinek a cselekedeteit elítéled, légy körültekintő és próbáld megérteni az illető mozgatórúgóit akkor is, ha a cselekedetei bántanak téged. Lehet, hogy néhány mondattal, és némi megértéssel most minden a helyére kerülhet és kialakul egy mindenki számára elfogadható helyzet.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma egy rég elfojtott érzés törhet fel benned. Azt gondoltad, hogy már rég túljutottál rajta, most mégis elemi erővel maga alá temethet téged. Nem szabad azt érezned, hogy az érzékenység a gyengeség jele, engedd meg magadnak ezt az érzést.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Erős vagy és határozottan képviseled azt, amiben hiszel, de néha gondolnod kellene arra is, hogy vannak olyanok, akik úgy érzik, hogy a te kiállásod fenyegetést jelent rájuk nézve. Ez lehet az oka, ha ma ellenállást tapasztalsz magaddal szemben.


II.21. - III.20.

Halak

Van egy elvarratlan szál az életedben, amely folyamatosan ott van a gondolataidban, de nem tudod rászánni magadat, hogy megtedd azt, amiről tudod, hogy előbb vagy utóbb meg kell tenned. Ne várd meg a napot, amikor szembejön veled a valóság, inkább lépj a tettek mezejére.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.