Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.02.: A Bikának szembe kell néznie azzal, amit eddig magának sem mert bevallani.

Az Oroszlán készüljön arra, hogy régi titkok látnak napvilágot. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A Rák jegyében haladó Hold jobban előtérbe helyezi aktuális céljaidat, lehetőségeidet. Egyben elegendő energiát és életerőt is biztosít, hogy rendezd a karrieredet érintő dolgaidat. Keresve sem találnál kedvezőbb időpontot ahhoz, hogy rendbe tedd az aktuálisan fontos életterületeidet.


IV.21. - V.20.

Bika

A Rák Hold és a jegyedben járó Uránusz olyan kivételes lehetőséget teremtenek arra, hogy szembesülj azokkal az érzelmeiddel, amelyeket nemcsak mások, de saját magad elől is elrejtesz. Gondold végig a kapcsolataidat és az azokhoz fűződő viszonyodat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az ész és a szív játékában most a szíved áll nyerésre, és neki kell vezetnie minden döntésedben, cselekedetedben. Meg kell tanulnod mit jelent szeretni, elfogadni, és itt az ideje felülemelkedni felszínességeden, így a kapcsolataid sokkal bensőségesebbé vállnak.


VI.22. - VII.22

Rák

Egy új jövő felépítésének kapujában állsz, gondold végig merre akarsz tovább haladni, és miben rejlik a te valódi erőd. Ha választ akarsz kapni a kérdéseidre, akkor nemcsak a saját belső hangodra kell figyelned, hanem a szeretteid, barátaid véleményét is érdemes lenne meghallgatnod.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Most elsősorban az anyagiak foglalkoztatnak. Eljött az idő, hogy kezedbe vedd az irányítást és bebizonyítsd, hogy képes vagy nehéz időkben is megállni a saját lábadon. A mai nap a kapcsolataidra is hatással lehet, titkok, sérelmek kerülhetnek ismét elő, amelyeket csak őszinte beszélgetéssel lehet megoldani.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ha azt akarod, hogy jobb legyen az anyagi helyzeted, a akkor a hozzáállásodon kellene változtatnod. Gondold végig a munkádhoz, munkatársaidhoz való viszonyodat. Tudsz vajon még mindig szívvel-lélekkel dolgozni? Ha nem vagy elégedett, akkor változtass a dolgokon, és meglátod a környezeted is változni fog.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Vénusz a szerelem, szeretet bolygója a Kos jegyében jár, talán ennek köszönhető, hogy közelebb kerülsz az érzelmi világodhoz és jobban foglalkoztatnak az okkult témák. Ez az önvizsgálat ideje, és ha nem tudsz időt szakítani vagy helyet biztosítani hozzá, felborulhat a lelki egyensúlyod.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ne feledd, mi a dolgod: felelősséget vállalni magadért, a célodért, azért amit szeretnél elérni. Ha ezt mindig szem előtt tartod, akkor nem tudsz rossz döntést hozni. A környezeted segítségedre van, hogy felismerd és elengedd mindazt, ami megnehezíti a személyes fejlődésedet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ha tovább akarsz lépni egy helyzetből, akkor próbáld megérteni, hogy miért ragadtál bele! Mert így kényelmes vagy talán megszoktad? Gondold végig mi történne, ha tudnál változtatni rajta. Figyelj az érzéseidre! Tedd meg azokat a lépéseket, amelyeknek gondolata örömmel tölt el, és szükségesek ahhoz, hogy egy új úton indulj el.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma lehetőséged adódik, hogy rendezd a kapcsolataidat, és megértheted, mi motivál másokat. Ezáltal átértékelheted, újragondolhatod őket. Ha magányos vagy, és társra vágysz, most jó eséllyel megtalálhatod életed párját.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Most az otthonodé a főszerep, ha aktuális bármilyen átalakítás, költözés, érdemes mostanra időzítened. Amennyiben vannak viták családodban, rokonságodban ma könnyen tisztázhatod őket. Légy nyitott és nagyvonalú, a szerethetőt és a jót keresd a másikban!


II.21. - III.20.

Halak

Az álmodozásban otthon vagy, de meg kell tanulnod ezeket az álmokat megvalósítani. Ehhez azonban jobban kellene hinni magadban. Szakmailag most nagy esélyed van a komoly üzleti sikerekre. Ha egy ideje már gondolkodsz a váltáson, most érdemes meglépned!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.