Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.02.25.: A Bak mérgében felrúghatja egy régi kapcsolatát.

A Bikának ma fontos leckét kell megtanulnia. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A munkádat ma rendkívüli módon fogod élvezni, most kiélheted benne a kreativitásodat, és megvalósíthatod egyedi elképzeléseidet, ötleteidet. Újabban kissé érzékeny vagy, és bár nem szokásod, túlságosan sértődékeny lehetsz.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma talán arra kényszerülhetsz, hogy megtanuld, hogy a szellemi értékek sokkal fontosabbak, mint az, hogy mennyi pénzed van a bankszámládon. Egy jó pénzügyi manőver most hosszú távon megalapozhatja a jövődet, de ne ess bele abba a hibába, hogy megszállott gyűjtögetésbe kezdesz!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Légy toleráns és türelmes, ne akarj mindent azonnal és egyszerre. Ha ezt megfogadod, elkerülnek a bajok és a veszteségek. Amennyiben új vállalkozás indításán gondolkozol vagy esetleg utazásra készülsz, ezek nagyon szerencsésen alakulhatnak.


VI.22. - VII.22

Rák

Nem tudsz belenyugodni abba, hogy egyes családi kapcsolataid nem olyanok, mint amilyennek képzelted. Szinte érzelmi próbatételként éled meg a legkisebb véleménykülönbséget is. Lazíts egy kicsit a kötelékeken, ne akarj ráerőszakolni semmit sem szeretteidre!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Minden kapcsolatodban barátságos és udvarias vagy, de ennél többre nem vagy hajlandó. Nem veszed elég komolyan mások véleményét, az esetek többségében nem is figyelsz nagyon oda arra, amit mondanak neked.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Mindig a saját fejed után mész, akár pénzügyekről, akár kapcsolatokról van szó. Minthogy azonban igen nagyvonalúan ítéled meg a helyzeteket és az embereket, nem mindig hozol bölcs döntéseket. És persze nem tűröd a bírálatot, ha véletlenül hibázol, így mindent egyedül akarsz helyrehozni.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma megint sokat kell dolgoznod és ráadásul nem mindig végezhetsz olyan munkát, amelyben örömödet leled. Nagyon bízol abban, hogy ez csak átmeneti állapot, és előbb-utóbb megérkezik valahonnan egy bölcs támogató, aki használható tanácsokkal tud segíteni téged.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Csak nagy nehézségek árán vagy képes levezetni az érzelmi feszültségedet. A béke nagyon törékeny dolog, egy ártatlannak tűnő szó elég ahhoz, hogy összevesz szerelmeddel, rokonaiddal vagy akár az egyik legjobb barátoddal.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma nem vagy hajlandó engedményekre, ugyanakkor nagyon bánthat a harmónia hiánya. Ha gyakorlatiasan méred fel a helyzetet, csak egy megoldás kínálkozik: mindent nyíltan meg kell vitatni. Nem kell mindig életre-halálra szóló kötelezettségeket vállalnod.


XII.22. - I.20.

Bak

Nem lenne bölcs dolog, ha váratlanul megszüntetnél egy régebbi kapcsolatot. Talán unod a dolgot, mégis inkább gondolj arra, hogy mi van, ha nem jön a régi helyett valami jobb, érdekesebb. Egy kis óvatos előrelátással kivédheted a csalódásokat!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ne akarj most áldozatokat hozni, mert ez most nem lenne túl szerencsés! Lelkes vagy és élénk, bármit elérhetsz a következő napokban.


II.21. - III.20.

Halak

A környezetedben jócskán akadnak támogatóid, akik sokat tesznek azért, hogy elhárítsák az akadályokat az utadból. A szerencsésen alakuló körülmények nagyon magabiztossá tesznek, és úgy érzed, hogy korlátlanul számíthatsz az élet ajándékaira.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A banán általában a fogyókúrázók mumusa, így ha le szeretnénk dobni magunkról néhány kilót, biztosan lekerül a fogyasztandó gyümölcsök listájáról. Ez a nő most meghazudtolta az eddigi tényt,...
Fashion&Beauty
Ennél apróbb bikinit már régen láttunk, de Kendall Jenner tökéletes testén ez sem mutat közönségesen.
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!