Lifestyle

Napi horoszkóp: A Szűzzel ma különösen kegyes lesz a sors. - 2022.12.15.

A Nyilas ma rátalálhat álmai munkájára! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A jegyeddel harmonizáló Hold és a tüzes Nyilas Merkúr még inkább felerősíti hirtelen természetedet. Képtelen vagy elviselni mások lassúságát és határozatlanságát. Óvatosnak kell lenned főleg a kapcsolataidban, inkább hátrálj ki minden konfliktusból, mint hogy nagyobb bajt okoz.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma mindenképpen figyelj arra, hogy kinek mit mondasz, mert ellenkező esetben komoly bajba kerülhetsz. Ráadásul még sértődékenyebb is vagy, mint általában, ezért, ha fontosabb tárgyaláson kell részt venned a mai napon, halaszd inkább el egy későbbi időpontra.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Bak jegyében haladó Plútó ma valamilyen különleges érzelmi élményt tartogat számodra. Szerencsére nem kerülsz túlságosan a hatása alá, ezáltal nem veszíted el híres racionalitásodat. Képes leszel megőrizni gyakorlatias énedet, így a megfelelő döntéseket hozod meg.


VI.22. - VII.22

Rák

A te életedre sincs túl jó hatással a mai napon létrejövő Plútó és a Hold kapcsolódása. Felerősíti érzelmi nyughatatlanságodat és komoly feszültségeket jelez a munkáddal kapcsolatban. Nehéz lesz ma megtalálnod a munkád és a magánéleted közötti egyensúlyt.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Bak jegyében járó Merkúrtól és az Ikrek Marstól elképesztő energiákat kaphatsz. Erősebbnek és határozottabbnak érzed magad, mint valaha. Még a kisugárzásod is megváltozik, ideje elővenned azokat a céljaidat, amelyekkel az elmúlt időszakban megrekedtél, mert most sikerre viheted őket.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma nem panaszkodhatsz, hogy a sors nem kegyes hozzád. Nagyszerű lehetőségekre bukkanhatsz a mai nap folyamán, remek üzleti érzékeddel, minden esély meg van arra, hogy a legjobb üzletet üsd nyélbe. A magánéletedben is jó esélyek mutatkoznak, csak tudj élni velük, ne felejtsd el, nem minden a pénz!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A Mars visszafelé halad az Ikrek jegyében, melynek hatására sokkal harciasabbá válhatsz, nehezedre esik másokkal együttműködni, kompromisszumot kötni, csapatban dolgozni. Alapvetően remek diplomáciai érzékkel vagy megáldva, használd ki ezt a remek tulajdonságodat.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ez egy mozgalmas napnak ígérkezik számodra, ami nem baj, ha uralni tudod a váratlanul felmerülő helyzeteket. Ha kellőképpen nyitott és laza vagy, minden esélyed megvan arra, hogy olyan üzleteket üss nyélbe olyan kapcsolatokra tegyél szert, amelyről álmodni sem mertél.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A napod tele lehet váratlan történésekkel, eseményekkel, mindazonáltal nem kell sok problémára számítanod, ha kellőképpen felkészült és alkalmazkodó vagy. Ha éppen állást keresel, ma rátalálhatsz álmaid munkájára!


XII.22. - I.20.

Bak

Fékezned kell magad másokkal szemben, ezért törekedj arra, hogy mindenkivel szemben félreérthetetlen módon közöld a gondolataidat, mondanivalódat. Próbálj meg egy kicsit tapintatosabb lenni. Ha most képes vagy kritikusan felfogni a dolgokat, akkor megtudhatod, hogy mit gondolnak rólad a többiek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma túlzottan hajlamos lehetsz a hirtelenkedésre és a lobbanékonyságra, ez rád egyáltalán nem jellemző. Sajnos rád is negatívan hatnak az égi események. Számodra a kapcsolatok, beleértve a barátokat is nagyon fontos szerepet játszanak az életedben, ezért légy nagyon óvatos!


II.21. - III.20.

Halak

Igyekszel kikerülni minden olyan helyzetet, amely konfliktusokat okozhat. Rendkívül megbocsátó vagy, most még is előfordulhat, hogy mélyen megbánt valaki. A magadba fojtott düh vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert eltereli a figyelmedet, azokról a helyzetekről, ahol óvatosságra van szükség.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.