Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kosra fénysebességgel kúszhatnak fel a kilók! - 2022.12.11

A Halak életében váratlanul betoppan az új szerelem. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A Hold jegyváltása lustaságra hajlamosíthat, nagyon nehéz lesz megállnod, hogy ne kényeztesd magad a nap folyamán, de azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy súlygyarapodás, emésztési zavar vagy esetleg mind a kettőben részed legyen.


IV.21. - V.20.

Bika

A Hold a mai napon az álmodozó, romantikus Rák jegyében halad. Ez a hatás izgalomba hoz és nyitottá tesz az új élményekre. Ha valami netán meg akarna akadályozni ebben, szinte azonnal vitát robbantasz ki. Váratlan, új ismeretségekre, találkozásokra számíthatsz.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az eddig szőnyeg alá söpört problémák most a felszínre kerülhetnek, különösen a párkapcsolatodban jelentkezhetnek feszültségek. Mivel hajlamos vagy a túlzásokra, ezért minden kis apróság nagyobb jelentőséget kaphat. Figyelj oda, és a nehézségekkel rögtön nézz szembe!


VI.22. - VII.22

Rák

A Rák Hold kissé szeszélyessé tehet, a világos, racionális gondolkodás ezekben a napokban nem túl erős oldalad. Hajlamos lehetsz a pillanatnyi hangulatod alapján dönteni, ítélkezni. Legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladataidat későbbre halasztod.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Rák jegyében haladó Hold feszültséget generál, konfliktusba kerülnek a saját igényeid és mások szükségletei. A legfontosabb az lenne, hogy erről nyíltan beszélj és szükség esetén állj készen a kompromisszumra. Ne legyél beletörődő és haragtartó!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma hihetetlen energiákkal rendelkezel, és ezt hatékonyan fel is használhatod a kreatív önkifejezésre. Legjobb, ha mindent egyedül csinálsz. A környezeted most inkább idegesítően hat rád. Remek alkalom, hogy új feladatokba fogj bele, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással jár együtt.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai napon egy olyan területen érhetsz el sikereket, amelyeken eddig kudarcok sorozatát szenvedted el. Ez jelentősen megnöveli az önbizalmadat, ezekben a napokban nagyobb figyelmet kaphatsz a környezetedtől, a tetteid és szavaid nagy hatással lehetnek másokra. Használd ki és érvényesítsd az akaratodat!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Barátkozó és gyengéd hangulatban vagy, és ezt a környezeted is viszonozni fogja. Jó időszak mindenféle társas összejövetelre, és a kapcsolataid rendezésére. Egy új barátság vagy szerelem is rád találhat. Ha ez valóban így történik, biztos lehetsz abban, hogy hosszú ideig boldog leszel.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma nagyon energikus vagy és úgy érezheted, hogy valamit tenned kell, különben felrobbansz. Amennyiben nem tudod helyes mederbe terelni ezt a felfokozott energiát, könnyen betegség vagy baleset formájában törhet utat magának, kerüld a hirtelen mozdulatokat.


XII.22. - I.20.

Bak

A mai napon kapcsolatba kerülhetsz valami újdonsággal vagy érdekes dologgal. Ez jó lehetőség arra, hogy egy kis színt vigyél az unalmas, szürke hétköznapokba és megismerkedj új dolgokkal, olyan emberekkel, akiknek eltérő az életfelfogása a tiédtől. Remek alkalom, hogy gyakorold az elfogadást és az ítélkezésmentességet.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Folyamatosan keresed az újat és a szokatlant és ezt valószínűleg úgy találod meg, hogy olyasmit csinálsz vagy olyan helyre mész, ami általában nem szokásod vagy újfajta emberekkel találkozol. Figyeld meg a reakcióidat, lehetőséged lesz önmagad jobb megismerésére!


II.21. - III.20.

Halak

Egy új szerelem tűnhet fel a láthatáron, de felettébb óvatosnak kell lenned. Figyelj arra, hogy a külsőségekkel ne hagyd magadat elkápráztatni. A felszínes benyomásoktól most óvakodnod kell. Inkább arra fordíts különös figyelmet, hogy megkeresd az illető, mélyebb, belső értékeit!

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Visszafogott, elegáns, mégis sikkes és nagyon csinos – talán ezekkel a szavakkal lehetne a leginkább jellemezni Ránija királyné meseszép kék ruháját, ami természetesen remekül állt a jordán király...
Fashion&Beauty
Elsőre úgy tűnhet, hogy Katalin hercegné kedvenc frizuráját bonyolult elkészíteni, azonban egy meglepően egyszerű praktikának köszönhetően pillanatok alatt megvalósíthatod te is – ráadásul nem is...
Lifestyle
Ha felismered az elrejtett állatot ebben az új optikai illúzióban, az azt jelenti, hogy egy született vezető vagy, különösen a munka terén.