Lifestyle

Napi horoszkóp: A Szűzre ma olyan szexuális örömök várhatnak, amikben rég nem volt része. - 2022.12.10.

A Vízöntő őszintesége ma kifizetődik. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai napon nagy hatással lehetsz a környezetedre és ez visszaadja az elveszett önbizalmadat, ezáltal képessé válsz arra, hogy egy régi sérelmen felülkerekedj vagy egy régi vitát magad mögött tudhass. Mindeközben csak arra ügyelj, hogy a lehető legkisebb kárt okozd a kapcsolataidban.


IV.21. - V.20.

Bika

Rég nem volt már olyan jó napod, mint amilyen a mai: lelkes és optimista vagy. Remek alkalom, hogy áttekintsd az életed alakulását. Amennyiben elkerülhetetlen, akkor hajtsd végre azokat a változtatásokat, ahol ez szükséges, ma ezt könnyedén megteheted.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nagy valószínűséggel a munkád és a magánéleted összeütközésbe kerülhet egymással vagy a tudatos és a tudatalatti vágyaid között támadhat feszültség. Bárhogy is legyen, azt kell meglátnod ebben a helyzetben, hogy nem szabad alárendelődnöd egyik oldalnak sem.


VI.22. - VII.22

Rák

Túlságosan a hangulatod befolyása alá kerülhetsz, és a legszívesebben visszavonulnál egy időre, de semmiképpen ne tedd meg, legalábbis ne teljesen! Sokat segítene a mostani helyzetben, ha valakivel meg tudnád beszélni a nyomasztó érzéseidet.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Minden tekintetben fékezned kell kényszeres, túlzó hajlamodat. Magabiztosságod és optimizmusod most könnyen tévútra vihet, ha nem gyakorolsz kellő önmérsékletet és óvatosságot. Egészséges önmérséklettel azonban optimizmusodat és önbizalmadat a saját javadra fordíthatod.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma minden bizonnyal szerelmeskedő kedvedben leszel, ez akkor okozhat csak komoly gondot, ha komoly feladatok várnak rád. Ha viszont megengedheted ma a pihenést, töltsd a napot kettesben a pároddal, mert elképesztő lepedőgyűrésben lenne részetek!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Amennyiben a mai nap folyamán kezdődik el egy új kapcsolat az életedben, semmiképpen ne kötelezd el magadat, addig amíg nem bizonyosodsz meg arról, hogy az valóban megbízható és hosszú távra szól. A Vízöntő jegyében járó Hold hatására nem látod olyan tisztán a dolgokat, ahogyan arra szükséged lenne.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma az életed egy bizonyos területén megláthatod a lehetőséget a változtatásra és amennyiben sikerül rugalmasan hozzáállnod az adott dologhoz, komoly lehetőség kapujában találhatod magadat, és végre előre léphetsz.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma nem vagy különösképpen szorgalmas kedvedben, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznod az emberekkel és a munkáddal, próbálj meg egyértelműen fogalmazni. Nagy az esélye, hogy sok hibát vétesz, ha nem vagy kellőképpen elővigyázatos!


XII.22. - I.20.

Bak

A Nyilas jegyében csoportosuló bolygók hatására nem túl kedvező nap fontos döntések meghozatalára, tárgyalások lebonyolítására és vitás ügyek rendezésére. Elméd ugyanis pillanatnyilag nélkülözi a kellő fegyelmezettséget, tegyél inkább mindent félre!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma legyél kezdeményezőbb bármely kapcsolatodban, könnyen megtörténhet, hogy kellemes meglepetésekben lesz részed. A magánéletedben ne titkold el az érzelmeidet, oszd meg pároddal, családoddal. Az üzleti életben is nyugodtan terítsd ki lapjaidat, az őszinteség mindig megtérül.


II.21. - III.20.

Halak

Ne számíts arra, hogy ma sok mindent el tudsz intézni, nincs is igazán kedved dolgozni. Szertelen és talán túlságosan elnéző vagy magaddal szemben. A saját érdekedben fogd vissza a költekezést is, ha drága holmikat szándékozol összevásárolni, mert később nagy árat fizethetsz érte.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.