Lifestyle

Napi horoszkóp: A Halak életében egy különleges időszak veszi kezdetét. - 2022.12.04.

A Szűz élete fenekestül felfordul. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Bármennyire is próbálkozol valamivel már egy ideje, csak nem akarnak úgy alakulni a dolgok, ahogyan azt eltervezted. Nem is csoda, hogy a legkisebb stressz is idegfeszültséget okoz. Próbáld meg elengedni a görcsös próbálkozásokat, talán akkor minden a helyére kerül!


IV.21. - V.20.

Bika

Ha továbbra sem nézel szembe azokkal a kérdésekkel, amelyekkel le kellene már számolnod, akkor ez a nap is csak eltelik az illúziók dédelgetésével. Adj teret a fantáziádnak, nincs ezzel probléma, csak előbb teljesítsd a kötelező feladataidat!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Sokkal alacsonyabb az energiaszinted, mint általában, ezért nem árt, ha óvatosan tervezel, és nem vállalsz be olyan feladatokat, amelyek meghaladják a pillanatnyi lehetőségeidet. Az is segíthet, ha kisebb szüneteket tartasz vagy, megosztod a feladataidat.


VI.22. - VII.22

Rák

Frusztrált vagy és ideges, valószínűleg túlvállaltad magad, pedig már megtanulhattad volna, ha egyszerre több területen akarsz helytállni, annak ez lesz a következménye. Meg kell tanulnod megosztani a teendőidet, nem dől össze a világ attól, ha nem egyedül végzed el őket!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon bármi megtörténhet, ezért nagy önuralomra lesz szükséged. A káosz viszont lehetőséget adhat arra, hogy az életed összekuszált részeit rendbe tedd. Ez a nap lehet talán az, ami az álmaid megvalósításához vezethet téged, használd ki ezt a kivételes lehetőséget!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A Hold és az Uránusz kapcsolódása kibillenthet a komfortzónádból, akár komoly változásokra is számíthatsz. Ha van egy régi titkos vágyad, célod, most érdemes elővenned, minden eddiginél jobban tudsz érte harcolni! Ha állást szeretnél változtatni, ez a vágyad is teljesülhet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai napon jóval érzékenyebbé válhatsz, ezért hagyd, hogy kinyíljon a szíved. Engedd meg magadnak, hogy kivételesen az érzéseid vezessenek a döntéseidben. Felgyorsulnak az események, kevés dolog akadhat, ami visszatarthatna téged abban, hogy változtass dolgokon.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai napon tedd le a gondjaidat, légy magaddal nagyvonalú, engedélyezz magadnak egy kis szabadságot, lélegzetvételnyi pihenést! Minél változatosabb most az életed, annál jobb! Kreatív energiák hatnak rád, érdemes belekezdened egy új hobbiba, vállalkozásba!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Nap és a Merkúr együtt haladása a jegyedben rávilágíthat életed kritikus területeire. Azonban nem szabad, hogy ez elkeserítsen téged és elégedetlenkedj a jelenlegi életeddel, éppen ellenkezőleg büszkének kell lenned arra, amit eddig elértél.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha nem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel most fordíthatsz rajta. De ehhez ki kell lépned a komfortzónádból, kicsit másképp kellene hozzáállni a dolgokhoz, például olyan partnereket kellene keresned, akikkel hosszú távon együttműködhetsz.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Próbáld meg az életedben felmerülő vitás helyzeteket rendezni, mindenki jobban jár, ha őszintén elmondja a véleményét. Előbb vagy utóbb úgy is felszínre törnek az elfojtott, elhallgatott sérelmek. Az égi konstellációk most valósággal kikényszerítik, hogy kiállj magadért.


II.21. - III.20.

Halak

Még egy-két csatát muszáj lesz megvívnod, ahhoz, hogy elmondhasd, mindent megtettél a saját boldogulásodért. A mai nap nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy ehhez megtedd a kezdeti lépéseket. Olyan lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét, amikor minden alkalmat ki kell használnod.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...