Lifestyle

Napi horoszkóp: A Baknak van egy titkos ellensége, aki tönkre akarja tenni. - 2022.11.30.

A Vízöntőnek rég nem volt annyira romantikus a napja, mint amilyen a mai lesz! Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mostani időszakban nagy befolyással lehetsz az életed további alakulására, amennyiben nem becsülöd alá túlságosan a saját képességeidet. Ne hagyd, hogy mások elnyomjanak, csak azért, mert ők törtetőek! Légy határozott és magabiztos!


IV.21. - V.20.

Bika

Amennyiben éppen szabadságodat töltöd, akkor végre élvezheted a pihenést és a kikapcsolódást. Ha nem, akkor sem kell semmitől sem tartanod, egy nyugodt napra számíthatsz. Minden halad a maga útján, élvezd a nap minden pillanatát!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most nagyon vágysz egy kis változásra magad körül, de visszatart a félelem és a bizonytalanság érzése. Akkor jársz a legjobban, ha a változtatást először magadon kezded el, és csak azután foglalkozol a külső körülményeidet.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma összeütközésbe kerülhetsz a környezeteddel, ami akár komoly veszekedéssé is fajulhat. Egyre kevésbé viseled el, hogy mások beleszólnak az életedbe, és egyre kevésbé felel meg neked, ahogyan történnek körülötted bizonyos dolgok.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma úgy érzed, eljött az a nap, amikor tisztáznod kell néhány kérdést a kapcsolatodban. Most elég erőt érzel magadban ahhoz, hogy megtedd ezt a fontos lépést. Nem bírod már magadban tartani ezt az erős késztetést, hogy tisztán lásd, ami körülötted történik.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A pénzügyeid terén akad elég tennivaló és ráadásul hosszadalmas ügyintézésre és akadályokra is számíthatsz. Estére viszont elvonulnak a viharfelhők és a hangulatod is visszatér. Oszd meg a pároddal örömödet, főzz neki egy finom vacsorát!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma kifejezetten vonzódhatsz a szép dolgokhoz és a kellemes, jó modorú emberekhez. A mai nap különösen alkalmas lehet számodra vásárlásra, utazás megtervezésére, szépítkezésre, művészeti kiállítás vagy színház látogatására és a kapcsolataid bővítésére.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma nagyon figyelj a közlekedésre, mert balesetveszélyt jeleznek a csillagok. Az éles, hegyes tárgyakkal is bánj óvatosan, nehogy otthonodban érjen a baj. Légy türelmesebb, mert ma a kapkodással, idegeskedéssel nagy bajt okozhatsz magadnak!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma nagyon könnyedén kommunikálhatsz, ezért jól teszed, ha a mai napra időzíted minden fontos tárgyalásodat, megbeszélésedet. Esetleg fontos szerződések aláírását is a mai napra ütemezheted, mert a szerencse melléd szegődik és bőségesen osztogatja ajándékait.


XII.22. - I.20.

Bak

Ma a megszokottnál is könnyebben alakítod magad körül a történéseket, de vigyázz arra, hogy ez ne vigyen el a könnyebb megoldások felé! Nem engedheted meg magadnak, hogy hátra dőlj, mert a közeledben egy illető mindent elkövet azért, hogy elgáncsoljon!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Egy kellemes napra számíthatsz, ami a párkapcsolatodat illeti. A problémák ma messzire elkerülnek, ezért most nem is igazán kell semmi mást tenned, csak élvezni az együtt töltött idő minden egyes percét kedveseddel.


II.21. - III.20.

Halak

Jól teszed, ha a mai napodat megtervezed és megpróbálod tartani is magad hozzá. Ellenkező esetben olyan váratlan bonyodalmakra számíthatsz, amelyek megkeseríthetik az életedet. A mai napod sikere az eltökéltségeden és a szervezőkészségeden múlik.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.
Sztárok
Gesztesi Panka, Liptai Klaudia és Gesztesi Károly lánya idén nyáron már 17 éves lesz és nem kérdés, hogy csodálatosan gyönyörű fiatal nővé cseperedett.