Lifestyle

Napi horoszkóp: A Skorpiót fontos feladattal bízza meg a főnöke. - 2022.10.19.

Az Ikrek egy kellemetlen pletyka áldozata lesz. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A mai nap olyan légkör teremtődhet körülötted, amelyet fojtogatónak érzel, és ez ösztönösen védekező reakciót vált ki belőled. Valójában a dolgok inkább a te fejedben játszódnak le és a helyzet messze nem annyira baljóslatú, mint ahogyan azt te érzed.


IV.21. - V.20.

Bika

Kedvező ez a nap ahhoz, ha érzékeny kérdéseket szeretnél felvetni egy társaságban. Ugyanakkor kényes helyzetben találhatod magad, egy olyan környezetben, ahol számít a véleményed. Ne fogd vissza magad: nyílj meg és meglátod, hogy az őszinte reakcióid csak megerősítenek abban, hogy jó úton jársz!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A mai napon egy intrika okozhat gondot, de csak akkor, ha nagy jelentőséget tulajdonítasz neki. Elképzelhető, hogy a pletykálkodó a legközelebbi baráti körödből kerül ki, de nem biztos, hogy a szavait a rosszindulat vezérli.


VI.22. - VII.22

Rák

Ma minél jobban szeretnél valamit elérni, annál nehezebben fog sikerülni, ugyanis nem várt ellenállásra számíthatsz. Lehet, nem is kellene erőltetned a dolgokat, hanem érdemes inkább megfigyelő álláspontot felvenned!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma előfordulhatnak apróbb sértődések. Ezeket jobb, ha azonnal megpróbálod elsimítani. Mindenesetre nem új problémákról van szó, mhanem régebbiekről. Ezekről eddig nem beszéltetek, így már az is sokat segíthet, ha kimondjátok azt, ami a lelketeket nyomja.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Tele vagy energiával, de az erődet nem mindig a legcélszerűbben használod fel. Vannak sikereid, de mivel úgy érzed, hogy sokkal többet érdemelnél, folyamatosan napi harcokat vívsz a nagyobb elismerésért. Ez hiúsági kérdés, szóval ne hagyd, hogy az egód vezéreljen!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Nézz körül higgadtan, és lényeges dolgokat vehetsz észre, ha kellőképpen odafigyelsz minden apró részletre! Ne hagyd tovább, hogy mások visszaéljenek jóindulatoddal, vess véget az efféle hamis jótékonykodásnak, és fogadd el, hogy te is lehetsz önző!

X.24. - XI.22.

Skorpió

A munkahelyeden végre elcsitul a vihar, amit a remek diplomáciai érzékednek köszönhetsz. Ismét bebizonyosodott, hogy nem érdemes bosszankodnod a rosszindulatú pletykák miatt. A főnököd fontos feladattal szeretne megbízni, ami igaz, hogy jelentős túlórával járhat, de fogadd el, méghozzá gondolkodás nélkül!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Úgy érzed, hogy szükséged van mások támogatására. A jó közérzeted záloga az olyan stabil kapcsolatok, amelyek növelik a biztonságérzetedet. Jó dolog, amikor számíthatunk mások támogatására, de a legfontosabb az lenne, hogy megtapasztald a saját erődet, azt, mire is vagy képes igazából!


XII.22. - I.20.

Bak

Ma lépj egyet hátra és tarts egy kis önvizsgálatot, de kérdezd meg mások véleményét is önmagadról, és arról az irányról, amerre elindultál. Ha a válasz nem olyasmi, amit szívesen hallasz, ne idegeskedj, inkább igyekezz felhasználni minél több dolgot belőle!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma kiderülhet, hogy az emberek körülötted sokkal jobban adnak a véleményedre, mint ahogyan te azt hitted. Ha nyilatkozol vagy véleményt mondasz valamiről, odafigyelnek és meg is fogadják a tanácsodat. Ne feledd azonban, hogy ez így nagy felelősség is egyben!


II.21. - III.20.

Halak

Nem csoda, ha ki sem akarsz ma mozdulni az otthonodból! Ha van rá lehetőséged, tedd is meg, és töltsd el a mai napot egyedül vagy szeretteid társaságában. Nézegess régi fényképeket, egy jó filmet vagy olvass! Ha pedig kikapcsolódnál, csakis vidám filmeket vagy könyvet válassz!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!